loader
Foto

Mihai Găinuşă revine cu „Ştirile de mâine” la TVR 1

Din 10 ianuarie, realizatorul tv comentează cele mai proaspete ştiri din lume – cele care încă nu s-au întâmplat – în aceeaşi manieră personală, de luni până vineri, de la 22.20, la TVR 1 şi TVR+. Surpriza acestui sezon: invitaţii în platou.

 

Mihai Găinușă
Ştirile de mâine

„Doamnelor şi domnilor, ştirea de mâine e că Ştirile de mâine se întorc din vacanţă!”, anunţă Mihai Găinuşă, realizatorul late night show-ului produs şi difuzat la TVR 1. Marţi seară, la ora ştiută (22.20), ştirile zilei ne sunt servite „mai proaspete, mai odihnite, mai fără colesterol”.

Când toată România e blocată de ger, Ştirile de mâine sparg gheaţa. Mihai Găinuşă pune mâna pe lopată şi bagă cărbuni din politică, viaţa socială, showbiz, tehnologie şi din absolut tot ceea ce nu se pricepe. Interviurile pe stradă ale Kanei Hashimoto nu vor lipsi nici ele din ediţiile acesui an. Ba mai mult, echipa Ştirilor de mâine anunţă şi o surpriză: în acest sezon vin şi invitaţi. Mihai Găinuşă va comenta cu aceştia cele mai proaspete ştiri din lume: cele care încă nu s-au întâmplat!

Ştirile de mâine încep din 10! 10 ianuarie. După ora 10”, precizează Mihai Găinuşă, care ne aşteaptă din nou, la ceas de seară, de luni până vineri, la TVR 1 şi pe TVR+.

 

Din octombrie 2016, Mihai Găinuşă aduce Ştirile de mâine la TVR 1, emisiune pentru care face echipă cu producătorul TVR Adriana Ciobanu.

16:44 Floarea nopţii

18:02 Concert 3 Sud-Est-Simfonic

Sala Palatului s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii 3 SUD EST la concertul SIMFONIC susținut de îndrăgita trupă în noiembrie 2023.

Eveniment muzical de excepție, acest spectacol a fost organizat cu participarea extraordinară a Orchestrei Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani, sub bagheta dirijorului Alexandru Ilie.

Cele mai cunoscute melodii ale trupei 3 SUD EST au răsunat timp de 90 de minute în inimile celor peste 4000 de fani care au cântat la unison cântecele îndrăgite.

Prin stilul muzical unic, inconfundabil, Trupa 3 SUD EST a definit muzica unei generaţii frumoase și continuă să lanseze hituri care ajung imediat în topurile naționale, trecând testul timpului, în cei peste 25 de ani de carieră.

Producator tv Oana Turcu

 
Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...

Hieronymus Bosch - Ispitirea Sfântului Antonie | VIDEO

"Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la TVR 1.

Gheorghița Nicolae: „Stând lângă doamna Marioara Murărescu atâția ani, am descoperit în mine calități pe care nu credeam că le am!”

Emisiunea Tezaur folcloric poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 13:00 și la TVR Folclor.

 

#tvr1