loader
Foto

Ne vedem la TVR cu Andreea Marin

Marina Almăşan i-a pregătit... surprize invitatei sale la „rendez-vous-ul de la ora cinci”, pe 23 octombrie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Legată pe viaţă de formatul emisiunii Surprize, surprize, care a consacrat-o în lumea televiziunii, Andreea Marin, în calitate de invitată Marinei Almăşan la a doua ediţie a noului sezon Ne vedem la TVR, se poate aştepta să aibă ea însăşi parte de câteva întâmplări cel puţin plăcute. Marina Almăşan îşi aşteaptă telespectatorii la „rendez-vous-ul de la ora cinci”, alături de Andreea Marin, vineri, 23 octombrie, de la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

În platoul emisiunii vin – cu sau fără ştirea ei – oameni dragi ai Andreei Marin. Telespectatorii vor descoperi, cu acest prilej, secrete din copilăria vedetei, precum şi mici picanterii din viaţa ei alături de Tuncay, soţul ei. Vor afla care sunt pasiunile ascunse ale Andreei, ce prietenii pline de curiozităţi a legat de-a lungul anilor sau în ce fel i s-a schimbat viaţa după ce a devenit mamă.

Alături de Andreea Marin, vor veni în studioul TVR invitaţi ale căror vieţi sau cariere s-au intersectat, într-un mod frumos şi neaşteptat, cu cel al fostei „Zâne a Surprizelor”: Alexandra Uşurelu,  Liliana Ţuroiu, Camelia Căpitanu şi mulţi alţii. Îi vom revedea pe foştii colaboratori ai vedetei - coprezentatori, colegi, prieteni. Nu vor lipsi imaginile de arhivă.

Timp de două ore, săptămânal, Marina Almăşan îşi propune să ofere telespectatorilor săi „divertisment educativ”, o emisiune pe teme sociale, pornind de la probleme sistemului de sănătate, până la războiul dintre generaţii. Şi în acest sezon, este hotărâtă să aducă în studio oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi etc. Faţă de celelalte sezoane Ne vedem la TVR, emisiunea are acum în plus prezenţa unui „colţ al cârcotaşilor". Trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală emisiunii, iar telespectatorii fideli au şansa de a câştiga premii oferite de sponsori, participând la concursurile lansate telefonic sau pe pagina de FaceBook Ne vedem la TVR.

Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

4:20 Lumină din lumină (R)

Producător Mădălina Mija

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1