loader
Foto

Ne vedem la TVR, din nou, cu Marina Almăşan

Realizatoarea îşi aşteaptă telespectatorii la „rendez-vous-ul de la ora cinci”, începând din 16 octombrie, în fiecare vineri, la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+ .

 

Marina Almăşan
Ne vedem la TVR

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+

„Le poţi strecura oamenilor valori şi informaţii chiar şi împachetându-le în haina mult mai comestibilă a divertismentului”, este convingerea Marinei Almăşan, care începe din 16 octombrie un nou sezon al emisiunii Ne vedem la TVR, una dintre cele mai populare ale Televiziunii Române. Tocmai de aceea, invitaţii săi în studio sunt aleşi din medii cât mai diferite. Marina Almăşan îşi aşteaptă telespectatorii la „rendez-vous-ul de la ora cinci” în fiecare vineri, la 17.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Timp de două ore, săptămânal, realizatoarea îşi propune să ofere telespectatorilor săi „divertisment educativ”, o emisiune pe teme sociale, pornind de la probleme sistemului de sănătate, până la războiul dintre generaţii. Şi în acest sezon, este hotărâtă să aducă în studio oameni de succes ai ţării - profesori, actori, medici, sportivi, care au lasă în urmă mai mult de câteva articole în presa de scandal. Ei îşi vor aduce poveştile, lecţiile de viaţă sau glumele în platoul emisiunii, pentru un portret cât mai fidel, prezentat telespectatorilor.

(w882) Ne vedem l

Prima ediţie a noului sezon este dedicată Elisabetei Lipă, multiplă campioană olimpică. Viaţa şi cariera marii sportive se dezvăluie publicului din faţa micului ecran cu ajutorul celor care o însoţesc în platoul de filmare: familia sa (soţul, băiatul şi mama), prietenii apropiaţi (întreaga ei echipă de canotaj 8+1), artişti (Cătălin Crişan, Marcel Pavel şi Steliana Sima).

(w882) Ne vedem l

Faţă de celelalte sezoane Ne vedem la TVR, emisiunea are acum în plus prezenţa unui „colţ al cârcotaşilor". Pe 16 octombrie, cele trei personalităţi care pun întrebări indiscrete invitatei sunt Marcel Pavel, Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni şi omul de afaceri Constantin Chiurciu. Trupa Andrei Tudor Band aduce culoare muzicală emisiunii, iar telespectatorii fideli au şansa de a câştiga premii oferite de sponsori, participând la concursurile lansate telefonic sau pe pagina de FaceBook Ne vedem la TVR.

(w882) Andrei Tud

Ne vedem la TVR este „ancora pe care am aruncat-o întotdeauna în viaţa de zi cu zi a omului de rând”, îşi descrie Marina Almăşan emisiunea, mizând, şi în acest sezon, pe publicul care preferă divertismentul de calitate. Emisiunea poate fi urmărită vineri, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

0:10 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:40 Operaţiunea Monstrul (R)

( România, 1976)

Regia Manole Marcus

Cu: Toma Caragiu, Octavian Cotescu, Marin Moraru

Comedie. Redactor Gabriela Onea

(Reluare)
 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvr1