loader
Foto

Galerie foto

Pescuit de seară în Oceanul Indian, la „Microbist de România”, la TVR 1

Snapper roșu, baracudă, jackfish, pește-împărat, dar și o captură-surpriză sunt câteva dintre trofeele cu care se laudă concurenții la „Microbist de România”. Cu Tudor Furdui și suporterii fotbalului românesc ne-am întâlnit în 16 iunie, la TVR 1, ora 22.00.

 

Tudor Furdui
Microbist de România

De o nouă porţie de aventură, distracţie şi competiţie am avut parte miercuri seară, la TVR 1. Pentru proba individuală a concursului din Maldive dedicat suporterilor fotbalului românesc, băieții au pornit pe înserat la pescuit în Oceanul Indian.

S-au îmbarcat pe barca tradițională a locului numită dhoni și au plecat în larg, către un recif potrivit pentru pescuitul de seară. Deşi tensiunea dintre ei este maximă, cei mai mari fani ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din țară se bucură de distracţie cât cuprinde la „Microbist de România”.

Snapper roșu, baracudă, jackfish și pește-împărat, plus un rechin și o captură – surpriză s-au numărat printre „trofeele” cu care s-au lăudat la final suporterii concurenţi.

(w882)

„Toți turiștii care vin în Maldive trec prin experiența pescuitului de seară, pentru că e ceva extrem de simplu. Trebuie să fii mult prea neîndemânatic sau foarte ghinionist să nu prinzi măcar un pește prin apele astea în care peștii stau mai înghesuiți decât stau bucureștenii în tramvaiul 41”, glumeşte Tudor Furdui, gazda show-ului.

(w882)

„Printre steaguri” ar putea ajunge la modă pe plajă, la mare, în această vară, dacă vara ar începe totuşi... „Printre Steaguri”, proba de echipă din episodul 8, are o semnificație specială pentru cei 10 concurenţi, pentru că steagul e cel mai important obiect într-o peluză de fani.

(w882)

După ce s-au tras la sorți echipele, pentru a vedea cine poartă portocaliu și cine albastru, suporterii s-au prezentat pe plajă, unde au fost montate, la o distanță foarte mică, două steaguri. Băieții primesc mingi, fiecare dintre cei 10 având de executat două șuturi cu piciorul, două aruncări ca la aut și alte două aruncări cu mingea de tenis. Orice lovitură trebuie să treacă printre steaguri și aduce echipei 1 punct. La egalitate de puncte, câștigă echipa care s-a mișcat mai repede.

(w882)

Competiția a trecut de jumătatea parcursului, dar e încă departe de a-și desemna învingătorul. Noi puncte se acumulează în dreptul fiecăruia dintre cei zece, care nu au uitat că doar unul dintre ei poate deveni „Microbist de România”. Câteva zile de vis la Istanbul, dar şi măreţul titlu „Microbist de România” îi aşteaptă pe unul dintre ei la linia de finish. Cine câștigă punctele în acest episod vedem miercuri, 16 iunie, de la ora 22.00, la TVR 1.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitat Rares Nechifor-psihologia pozitiva are rol fundamental in vindecare si recuperare-mit sau realitate

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1