loader
Foto

Premii speciale pentru prietenii emisiunii „ÎN GRĂDINA DANEI”

Câştigă cărţi de la EDITURA CASA şi seminţe de legume de la SEMINIS - urmărind emisiunea de la TVR 1 în fiecare duminică, de la ora 10.00!

 

Documente disponibile pentru descarcare:
Documente disponibile pentru descarcare:
Dana Constantinescu
În grădina Danei

Concursul cu premii în cărţi

Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, programul În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni câştigătorul premiilor puse în joc în aceast sezon. Mai exact, unul dintre premiile puse în concurs de EDITURA CASA.

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei”. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada 1 februarie 2018 - 30 iunie 2018, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Iar dacă ai câştigat unul dintre premii, nu renunţa: participă mai departe şi poţi reintra în joc! Succes!

 

Concursul cu premii în seminţe

Cel de-al doilea concurs al emisiunii se adresează pasionaţilor de grădinărit interesaţi să planteze şi să cultive legume. Cei interesaţi trebuie să urmărească în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, să răspundă corect la întrebările adresate de Dana Constantinescu şi pot câştiga pachetele cu seminţe puse în concurs. Fiecare participant are şansa de a avea propria producţie de tomate, ardei capia, varză sau castraveţi de care să se bucure atât familia, cât şi prietenii.

Mai exact, SEMINIS – UNIVERSAL GROUP oferă pentru acest concurs seminţe de tomate, ardei kapia, varză şi castraveţi, extragerile fiind făcute în cadrul ediţiilor În grădina Danei din 11 martie, 1 şi 22 aprilie, 20 mai, 28 octombrie, 25 noiembrie şi 23 decembrie 2018

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, în plic, prin poştă, la adresa Televiziunii Române (Calea Dorobanţilor nr. 191, sector 1, Bucureşti), cu menţiunea, pe plic, „Pentru emisiunea În grădina Danei”. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada 15 februarie 2018 – 31 decembrie 2018, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă.

Seminţele profesionale SEMINIS puse în joc sunt de tipul:

Matissimo F1 - hibrid de tomate timpuriu de o calitate foarte bună

SV 4097 CV F1 - seminţe profesionale de castraveţi, hibrid timpuriu, de tip cornichon

Kaptur F1 - hibrid olandez de ardei kapia produs special pentru aria României.

Rapidion F1 - hibrid de varză albă destinat culturilor extratimpurii în spaţii protejate şi în câmp;

13:00 Oamenii şi legea

(redifuzare)* Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

13:50 Mic portret de mari românce

* Cristina Neagu

Realizator Cornel Mihalache

 

Sâmbătă, 23 martie, de la ora 19:00, la  TVR1 HD vă invităm să urmăriți noi subiecte interesante la "Teleenciclopedia". Emisiunea este în reluare ...

Asigurările și soluționarea litigiilor

Asigurările și soluționarea litigiilor

publicat: luni, 18 martie 2024

În ediția de marți, 19 martie, a emisiunii ”Oamenii și legea”. De la ora 13:00, pe TVR 1.

Aventurile eroului Ulise, la TVR 1. Cu Kirk Douglas, Silvana Mangano, Anthony Quinn | VIDEO

Nicio femeie nu-i rezista, niciun bărbat nu-l putea domina... Una dintre grandioasele poveşti din lumea literaturii... Plină de furie, încântare, ...

 

#tvr1