loader
Foto

Primele ediţii Vorbeşte liber! din 2015

Cătălin Predoiu a fost primul invitat din 2015 al emisiunii Vorbeşte liber! Pe 6 ianuarie, invitaţii lui Sorin Avram au fost Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu. De la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Sorin Avram

Ediţia din 5 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

Sorin Avram reia seria emisiunilor de dezbatere Vorbeşte liber! încă din primele zile ale anului 2015. Astfel, primul invitat al emisiunii Vorbeşte liber! a fost prim vice-preşedintele PNL, Cătălin Predoiu. Emisiunea Vorbeşte liber! poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

La ediţia din 6 ianuaria a emisiunii Vorbeşte liber!, înregistrată la Domeniul Regal Săvârşin, Sorin Avram a stat de vorbă cu Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu. Ce a însemnat 18 ianuarie 1990 pentru Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta şi ce a reuşit Fundaţia Principesei Margareta în cei 25 de ani de activitate au fost câteva dintre temele abordate în ediţia din 6 ianuarie. Şi tot atunci, despre rolul şi implicarea familiei regale în domeniul educaţiei, proiectele legate de cultură şi artă ale membrilor familiei regale. Un subiect aparte al discuţiei a fost rolul diplomaţiei regale, cu accent pe vizitele în străinătate efectuate de membrii familiei regale înainte de intrarea României în NATO şi UE.

Ediţia din 6 ianuarie este disponibilă online pe TVR+

În talk-show-ul de seară al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!


9:00 Pro patria

Pro Patria este emisiunea militară de televiziune care te aduce mai aproape de Armata României.

Indiferent dacă ești un pasionat al domeniului militar sau pur și simplu dorești să înțelegi mai bine rolul și importanța apărării naționale, Pro Patria te va captiva prin conținutul său informativ și impresionant vizual. Alătură-te nouă în această călătorie în universul militar al României și descoperă curajul și dăruirea celor care asigură securitatea și apărarea țării noastre.

10:00 M.A.I. aproape de tine

O emisiune pentru siguranța ta şi a celor dragi! Află care sunt situațiile care te pot pune în pericol şi cum să eviți să devii o victima a infractorilor!

Tot alături de noi, vei cunoaṣte o parte din munca, viața şi pasiunile oamenilor în uniformă din Ministerul Afacerilor Interne, sau cum poți să devii unul dintre ei!

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1