loader
Foto

Radu Boroianu, în dialog cu Adrian Bucur, la Vorbeşte liber!

Preşedintele ICR a fost invitat la ediţia de miercuri, 28 octombrie, a talk-show-ului Vorbeşte liber! . Adrian Bucur a mai stat de vorbă şi cu Adriana Săftoiu (PNL) şi Ecaterina Andronescu (PSD) - în direct de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+

 

Adrian Bucur

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Strategia Institutului Cultural Român, dar şi subiectele zilei: dialogul Guvern-Preşedinţie, ridicarea sau nu a imunităţii în scopul urmăririi penale a Elenei Udrea sunt câteva dintre temele pe care Adrian Bucur le va aborda în talk-show-ul Vorbeşte liber! de la TVR 1 din această seară.

Susţinerea şi promovarea culturii române în perspectiva următorilor 4 ani este subiectul primei părţi a emisiunii Vorbeşte liber!, despre care preşedintele ICR, Radu Boroianu, va oferi mai multe informaţii. Transformarea unui set de principii într-o strategie multi-anuală a ICR pentru perioada 2016-2019, activitatea celor 18 centre ICR din tot atâtea oraşe mari ale lumii, valorile de bază ale ICR sunt, de asemenea, pe agenda discuţiilor provocate de moderatorul Adrian Bucur în dezbaterea cu Radu Boroianu.

(w882)

Plenul Camerei Deputaţilor discută, miercuri, cererile DNA care o vizează pe Elena Udrea privind ridicarea imunităţii pentru urmărire penală, reţinere şi arestare preventivă. Acest subiect, dar şi dialogul  Guvern-Preşedinţie, ca şi alte teme ale zilei vor fi dezbătute în partea a doua a emisiunii împreună cu Adriana Săftoiu (PNL) şi Ecaterina Andronescu (PSD). Emisiunea se transmite în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

(w882)

În talk-show-ul serii de la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Din 12 octombrie, emisiunea este moderată, alternativ, de: Sorin Avram (luni), Claudiu Lucaci (marţi), Adrian Bucur (miercuri), Mihai Rădulescu (joi). Produsă de Departamentul Emisiuni şi Ştiri Sportive al TVR, Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii.

Adrian Bucur a fost corespondent Mediafax, a scris pentru Jurnalul naţional şi Curentul, a redactat şi prezentat ştiri la Europa FM şi Radio Total. Are o experienţă de 15 ani în televiziune, dintre care opt ani petrecuţi la Prima TV, ca editor şi prezentator al jurnalelor de ştiri sau al unor emisiuni pe teme economice. Din octombrie 2011, Adrian Bucur s-a alăturat echipei de ştiri a TVR. A fost moderator-realizator de emisiuni la TVR Info, prezentator de emisiuni informative la TVR 1, dar şi prezentator al unor emisiuni de publicistică.

Vorbeşte liber! este urmată, de la 22.00, de Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru. Ambele programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

 

11:00 Teleenciclopedia (R)

Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

De Paşti, cu „Exclusiv în România”, în mijlocul comunităţii de ucraineni, din Rogojeşti, Botoşani

„Suflet ucrainean, duh orthodox în Botoșani” - un episod cu totul special au pregătit Cristian Tabără şi Cristina Şoloc pentru ziua de Paşti. ...

Concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”, de Paşti, la TVR 1

În zile de mare sărbătoare, TVR 1 oferă un regal muzical: concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”. Difuzat în două părți, pe 5 și 6 mai, ...

 

#tvr1