loader
Foto

Real Madrid este Campioana UEFA Champions League

Real Madrid a învins, în prelungiri, scor 4-1, formația Atletico Madrid în Finala UEFA Champions League, disputată sâmbătă, 24 mai, pe Santiago Bernabéu.

 

Două echipe din acelaşi oraş, Madrid, s-au întâlnit pentru prima dată în finala UEFA Champions League sâmbătă, 24 mai, de la ora 21.45. TVR 1, TVR HD şi tvrplus.ro au transmis în direct meciul dintre Real Madrid şi Atletico Madrid, comentariul partidei fiind asigurat de Marian Olaianos şi Bogdan Tomulică.

Dacă Real Madrid a câştigat de 9 ori până acum finala UEFA Champions League, Atletico nu se poate lăuda cu nicio finală a competiţiei câştigată, ba chiar mai mult, nu a mai prins o finală UEFA de 40 de ani.

Vedeta lui Atletico Madrid, Diego Costa este accidentat şi se pare că nu va putea juca finala de sâmbătă. Acesta suferă din cauza unei rupturi musculare, afecţiune ce ţine un jucător departe de gazon cel puţin 15 zile. Spaniolul în vîrstă de 25 de ani a hotărât să viziteze în Serbia un controversat doctor care tratează afecţiunile musculare, după care se va întoarce la Madrid, pentru ultimele consultaţii, ca să afle dacă are vreo şansă să evolueze sâmbătă împotriva lui Real.

Deşi este la 70% din capacitatea fizică (are contractură musculară), Cristiano Ronaldo îşi doreşte şi face eforturi să joace pentru La Decima (câştigarea pentru a zecea oară a finalei UEFA Champions League de către Real Madrid) chiar dacă astfel pune sub semnul întrebării participarea sa la Cupa Mondială.

Lisabona a devenit deja capitala Spaniei, fiind înţesată de fani ai fotbalului. Preţul unui bilet la această finală a ajuns să valoreze la negru cât o maşină de lux.

Transmisiunea în direct a finalei de la Lisabona va fi precedată la TVR 1 de Studio UEFA Champions League, prezentat de Tudor Furdui. Şi tot Tudor Furdui vă aşteaptă şi la finalul partidei pentru concluziile meciului. Invitaţii săi la cele două studiouri vor fi  antrenorii Cornel Dinu şi Mihai Stoichiţă, dar şi fostul internaţional Gabi Popescu.

 

23:00 Lumină din lumină

*Concert de pricesne și cântece pascale

Producător tv Mădălina Mija

1:00 Ironia sorţii (R)

(THOUGH NONE GO WITH ME-SUA, 2006)

Regia Armand Mastroianni

Cu: Cheryl Ladd, Amy Grabow, Bruce Weitz

Dramă. Redactor Laura Bălan

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1