loader
Foto

Galerie foto

Ruxandra Dragomir a făcut echipă cu Medicii de gardă la TVR 1

Sâmbătă, 10 ianuarie, de la ora 17.00, l a TVR 1, TVR HD şi TVR+ , am aflat cum să fim sănătoşi de la un fost sportiv de performanţă: Ruxandra Dragomir.

 

Medici de gardă

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia din 10 ianuarie a emisiunii Medici de gardă abordează un alt subiect cât se poate de important şi anume: prevenţia.Pentru că ne dorim cu toţii să fim sănătoşi în noul an, la Medici de gardă de la TVR 1, TVR HD şi TVR+ vom afla ce avem de făcut pentru a nu ne îmbolnăvi. Alături de cei patru medici din studio - cardiologul Nicoleta Ferariu, plasticianul Gad Renert, oftalmologul Olga Melnic şi stomatologul Alex Paraschiv - se află fosta tenismenă, numărul 15 mondial, Ruxandra Dragomir. Ea va împărtăşi telespectatorilor din experienţa sa de fost sportiv de performanţă în ceea ce priveşte rolul prevenţiei pentru o viaţă sănătoasă.

Cardiologul Nicoleta Ferariu ne dezvăluie care este setul de analize care trebuie făcut anual pentru a preveni eventuale afecţiuni şi pentru a ne menţine starea de sănătate.

Stomatologul Alex Paraschiv va vorbi despre o afecţiune care îşi poate face apariţia mai ales după mesele copioase de Crăciun şi Revelion: refluxul gastroesofagian. Care sunt simptomele şi cum putem trata această boală aflăm la Medici de gardă de la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Oftalmologul Olga Melnic va prezenta trusa de prim ajutor care nu trebuie să lipsească din nicio familie în 2015! Ce medicamente şi ustensile sunt necesare în cazul apariţiei alergiilor, a febrei şi a muşcăturilor de insecte sau animale, sau când avem de-a face cu răni provocate de accidentari dar şi în cazul altor situaţii de urgenţă.

Plasticianul Gad Renert demonstrează chiar în platoul emisiunii cum se realizează o şedinţă de lipoaspiraţie. În timpul procedurii, aflăm care este rezultatul acestei metode de înfrumuseţare şi cum ne putem menţine silueta de invidiat.

Show-ul medical Medici de gardă a fost lansat la TVR 1, TVR HD, TVR+ în 18 octombrie. Format original, produs de regizorul Petre Năstase, emisiunea, desfăşurată în mod curent pe intervalul 17.00-18.00 în fiecare sâmbătă, îi ajută pe telespectatori să pătrundă în lumea medicală în cel mai spectaculos mod cu putinţă. Emisiunea este prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv.

Cei patru Medici de gardă educă publicul larg cum să se menţină sănătos prin respectarea celor mai eficiente şi verificate metode. Medicii de gardă aduc în faţa telespectatorilor realităţile medicale ale momentului şi atrag atenţia asupra pericolelor la care ne expunem fiecare dintre noi atunci când ignorăm sfatul doctorilor.

 

3:10 Teleenciclopedia (R)

Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca

Producător Oana Haşegan

AUDIENŢA GENERALA (AG)

(Reluare)

4:00 Care pe care (R)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)
 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1