loader
Foto

Galerie foto

Secretul cutremurător al unui pacient, dezvăluit în serialul Dr. House

Miercuri, 9 septembrie, de la 23.00, la TVR 1, urmărim episodul 17 din sezonul VII al seriei care i-a adus lui Hugh Laurie 5 nominalizări la premiile Emmy şi două Globuri de Aur.

 

În episodul cu numărul 17 al serialului Dr. House, difuzat de TVR 1 pe 9 septembrie, de la ora 23.00, echipa de medici coordonată de House dezvăluie secretul cutremurător al unui pacient.

Un tânăr fără adăpost, fost dependent de droguri, este găsit într-un parc arătând o puternică dificultate respiratorie, cu răni vizibile şi semne de arsuri pe corp. Având o identitate nesigură şi starea de sănatate agravată, echipa de medici caută să tragă nişte concluzii din datele personale şi de familie ale pacientului, pentru a înţelege detaşarea şi împăcarea acestuia.

Cuddy are încredere în Wilson şi îi mărturiseşte acestuia că ea este vinovată pentru despărţirea de House. Între timp, echipa reuseşte să se apropie de pacient şi descoperă un teribil secret despre omul a cărui viaţă au salvat-o în episodul din această seară al seriei a şaptea Dr. House.

(w882)

12:00 Teleshopping

12:30 Glob cooker

(BRÈVES ET RECETTES DU GLOBE-COOKER, Franţa 2014)

Fred Chesneau, un bucătar-şef care a străbătut mare parte din lume în căutarea unor reţete autentice, ne găzduieşte în fermecătorul său atelier parizian, şi ne povesteşte istoria unor produse renumite, înainte de a le găti.

Episodul 1: Croasantul

Redactor Gabriela Onea

 
„Cum dai mielu'?” - Ediţie specială de Paşti „Gala umorului”, la TVR 1

Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba ne propun momente umoristice din arhivă care ne readuc în atenţie marii actori ai comediei româneşti: Amza Pellea, ...

În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

De Paşti, cu „Exclusiv în România”, în mijlocul comunităţii de ucraineni, din Rogojeşti, Botoşani

„Suflet ucrainean, duh orthodox în Botoșani” - un episod cu totul special au pregătit Cristian Tabără şi Cristina Şoloc pentru ziua de Paşti. ...

 

#tvr1