loader
Foto

TVR 1 - lider de audienţă cu meciul România – Insulele Feroe

Aproape 3 milioane de telespectatori cu ochii pe TVR 1 în minutul de aur! Partida din preliminariile UEFA EURO 2016, disputată duminică, 29 martie şi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD şi TVR+ a fost cel mai urmărit program tv pe intervalul 19.00-20.50

 

Transmisă în direct de pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, între orele 19.00 şi 20.50, partida dintre România şi Insulele Feroe a adus TVR 1 pe poziţia de lider de audienţă pe toate segmentele de public, pe intervalul de desfăşurare a meciului. Rezultatul final, victoria României cu 1-0, a însemnat menţinerea poziţiei de lider a României în grupa F.

2.153.000 de români au vizionat în medie partida transmisă de TVR 1 la nivel naţional (11,7% rating* şi 20,5% share**). Şi la nivel urban TVR 1 s-a situat pe locul 1 cu peste un milion de telespectatori în medie (1.083.000 telespectatori, 10,7% rating şi 20,4% cotă de piaţă), dintre aceştia, 473.000 reprezentând publicul comercial (9,4% rating şi 20,7% share). Scorul meciului, calificat drept unul nu foarte spectaculos din punctul de vedere al jocului, a fost decis în minutul 21, când atacantul Claudiu Keşeru a înscris singurul gol al partidei.

Cel mai urmărit moment al meciului s-a înregistrat la ora 20.49, când nu mai puţin de 2.976.000 de români urmăreau la TVR 1 evoluţia tricolorilor pe stadionul de la Ploieşti (rating 16,1%, share 25,4%, la nivel naţional). Şi la nivel urban, cel mai urmărit minut a fost înregistrat 20.49, când 1.631.000 de telespectatori vizionau finalul partidei dintre reprezentativele României şi Insulelor Feroe (rating 16,2%, share 27,6%), respectiv 657.000 de persoane din segmentul comercial (rating 13%, share 25,5%).

(w882)

*Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o staţie TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din universul targetului analizat.

**Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMA

Prelucrare: SRTv

 

foto: AFP, Getty Images

14:30 Festivitatea de premiere a Concursului „Omul Anului în Forțele Navale”-ediția a XIV-a

Forțele Navale Române organizează cea de-a XIV-a ediție a Galei „Omul Anului în Forțele Navale”, ce va avea loc la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanța. În prezența șefului Statului Major al Forțelor Navale, viceamiral Mihai Panait, comandanților de mari unități și unități și a unor distinși oaspeți, vor fi felicitați și recompensați membri ai marii familii a Marinei Militare Române care s-au remarcat pe parcursul anului 2023 prin performanțele obținute în misiunile pe care le-au executat, precum și personalități civile care au contribuit la promovarea imaginii Forțelor Navale Române.

Producător Horaţiu Rusu

15:30 Copiii spun

cu Virgil Ianţu

Lumea se schimbă permanent. Totuși, copiii rămân copii și spun lucruri năstrușnice! Ei văd într un fel aparte lumea, cum numai ei știu s-o explice!

Virgil Ianțu știe cifrul și împărtășește acest secret cu noi, în fiecare editie.

 
România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 

#tvr1