loader
Foto

Vorbeşte liber!: Ministrul Constantin Niţă, despre investiţiile în economie

Ministrul Economiei a fost invitatul lui Sorin Avram, alături de analistul Radu Crăciun , la talk-show-ul de miercuri, 10 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Sorin Avram

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Care este situaţia reală a economiei româneşti în momentul de faţă? Ce s-a întreprins în legătură cu problema şomajului? Miercuri seară, telespectatorii TVR 1 au fost invitaţi să urmărească o nouă dezbatere Vorbeşte liber!, în care invitatul jurnalistului Sorin Avram a fost Ministrul Economiei Constantin Niţă. Ediţia din 10 septembrie a talk-show-ului a putut fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Constantin Niţă a răspuns întrebărilor moderatorului referitoare la câte locuri de muncă s-au creat în ultimul an, la investiţiile în economie sau la motivele stagnării creşterii economice. În partea a doua a emisiunii, celor doi li s-a alăturat analistul economic Radu Crăciun.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1. Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu sau Elena Udrea.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

22:00 Ferma din câmpie

Telecinemateca * Ferma din câmpie (THE SUNDOWNERS-SUA, 1960)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Fred Zinnemann

Cu: Robert Mitchum, Deborah Kerr, Peter Ustinov

* Dramă. În Australia anilor 1920, Paddy Carmody şi familia lui duc o viaţă nomadă, mânându-şi turmele de oi de pe o păşune pe alta. Dar soţia lui, Ida, şi fiul lor Sean s-au săturat de hoinărit şi ar vrea să se aşeze undeva la casa lor. Tensiunile din familie explodează când Ida încearcă să-l convingă pe Paddy să-şi ia o slujbă stabilă.Redactor Ştefan Asavei

5 nominalizări la premiile Oscar (cel mai bun film, regie, rol principal feminin, rol secundar feminin, scenariu)

*Nominalizare la Globul de Aur pentru regie

*3 nominalizări la premiile BAFTA

0:35 Jocurile Olimpice

*Învingătorii. Episodul 2

Producător Daniela Enăchescu

 
Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Ediţii de colecţie „TEZAUR FOLCLORIC”, de Sfintele Paşti la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţii speciale „Tezaur Folcloric” în ziua de Paşte la TVR 1 și TVR Folclor. Duminică 5 mai, de la ora 12.10, în emisiunea „Tezaur folcloric”, la ...

 

#tvr1