loader
Foto

Galerie foto

Cei mai talentaţi copii, invitaţii Iulianei Tudor la Vedeta populară de 1 iunie

Tradiţia merge mai departe! Pe 1 iunie, Iuliana Tudor a invitat şase copii talentaţi, pasionaţi de folclor şi dornici să ducă mai departe cântecul popular românesc, la ediţia specială Vedeta populară! I-am cunoscut şi i-am aplaudat la TVR 1, vineri, 1 iunie, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor
Vedeta populară

Evenimentul Joaca de-a copilăria, organizat de TVR în ziua de 1 iunie a inclus şi o ediţie specială a talent-show-lui Vedeta populară. Chiar pe 1 iunie, în studioul 3 al Televiziunii Române, începând cu ora 11.00 s-a înregistrat ediţia specială a emisiunii Vedeta populară cu, despre şi pentru copii. Telespectatorii TVR 1 au putut urmări această ediţie în aceeaşi zi, la TVR 1, începând cu ora 21.00.

Şase copii talentaţi şi îndrăgostiţi de folclor, care au venit din Maramureş, Oltenia, Dobrogea, Transilvania şi Moldova sunt concurenţii pe care Iuliana Tudor i-a prezentat spectatorilor prezenţi în studio şi telespectatorilor TVR 1. Alături de ei, pe scena Vedeta populară au fost vedetele cântecului popular Angela Buciu, Nicolae Furdui Iancu, Aneta Stan, Elena Pădure şi Petrică Mîţu Stoian.

(w882)

Juriul emisiunii Vedeta populară - format din Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Mircea Dinescu - a avut o sarcină destul de dificilă: desemnarea câştigătorului. Concurenţii trebuie doar să aibă voce, carismă şi o apariţie de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. Am văzut ce sfaturi, recomandări au juraţii pentru cei şase copii, concurenţi la ediţia specială Vedeta populară, vineri seară, la TVR 1.

(w882)

Invitaţi speciali ai Iulianei Tudor la ediţia de 1 iunie a celui mai mare talent show de folclor au fost şi copiii de la „Fabrica de Folclor”, îndrumaţi de Lavinia Goste (ansamblu care aparţine Creart) şi Trupa AS, coordonată de Mona Teodorescu (de la Palatul Naţional al Copiilor). Ca de obicei, acompaniamentul a fost asigurat de Orchestra Naţională Valahia, condusă de Marius Zorilă.

Cei care au ales să îşi petreacă timpul alături de echipa Vedeta populară în studioul 3 au putut cânta alături de vedetele muzicii populare şi au primit autografe de la aceştia şi de la Iuliana Tudor.

(w882)

foto: Doru Ochea si Remus Tigoianu

Şi Tudor, fiul Iulianei Tudor, a petrecut ziua de 1 iunie la TVR. A fost prezent atât alături de mami în studioul emisiunii Vedeta populară, cât şi cu gaşca lui de prieteni, cu care se va distra la activităţile organizate de Televiziunea Română în curtea şi în studiourile TVR la Joaca de-a copilăria.

Joaca de-a copilăria, reflectată în programele TVR 1 de-a lungul întregii zile de 1 iunie

(w882)

Emisiunile postului TVR 1 vor reflecta de-a lungul întregii zile ce surprize au copiii la cea de-a treia ediţie a porţilor deschise la TVR. De la prima oră a dimineţii, Dorin Chioţea ne va spune la 1 Matinal ce activităţi şi lucruri interesante de văzut şi experimentat au cei care vin să ne viziteze. Apoi Emma Zeicescu, la Perfect Imperfect şi Alina Stancu, la Aici, acum ne vor ţine la curent cu ce se întâmplă la telenul de fotbal, cu ce a pregătit Teatrul Masca, ce a pus la cale Atelierul de voce şi muzică al Loredanei sau ce spectacol susţine Gaşca Zurli în studiourile TVR. De la 18.30, Pulsul zilei ia pulsul copilăriei. În studioul emisiunii, Radu Andrei Tudor va avea invitaţi o mulţime de copii. Împreună cu Paula Seling şi Andrei Tudor Band cei mici vor cânta şi vor dansa în cea mai veselă sesiune muzicală live.

Şi la emisiunile informative ale postului, Telejurnal 14.00, Telejurnal 17.00, Telejurnal 20.00, Teodora Popa şi Dorina Florea ne vor oferi cele mai interesante informaţii despre evenimentul Joaca de-a copilăria organizat de televiziunea publică.

 

20:55 Meteo

21:00 Câştigă România!

* Prezintă Virgil Ianţu

Virgil Ianţu şi echipa sa continuă să aducă în faţa telespectatorilor oameni deștepți și bine pregătiți, români excepționali din toate categoriile sociale,

care şi-au croit destinul prin forța educației.

Şi, pentru că suntem în anul Jocurilor Olimpice, în fiecare ediţie a acestui sezon, întrebarea „Câștigă România!” va fi despre sportivii români şi performanțe olimpice remarcabile.

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1