loader
Foto

Galerie foto

„Două poveşti”, marţi seară, în Dr. House

La orice vârstă, relaţiile nasc durere! – este morala episodului 13 al celei de-a şaptea serii Dr. House – de urmărit la TVR 1 marţi, 1 septembrie, de la ora 23.00

 

House participă la Ziua Carierei într-o şcoală şi, evident, nu respectă regulile, povestind explicit cazuri medicale pe care le-a rezolvat. Aşteptând lângă biroul directorului, el întâlneşte doi elevi de clasa a cincea (interpretaţi de Austin Michael Coleman şi Haley Pullos), care îi readuc lui House în memorie răni cauzate de relaţii mai vechi. Tot ei încearcă să îi arate lui House cum egoismul lui cu rădăcini adânci îi stă în cale atunci când ar trebui să îi spună lui Cuddy cum şi ce simte, de fapt, pentru ea... Totul, în episodul de marţi seară, intitulat „Două poveşti”.

(w882) Dr. House

În această vară, telespectatorii TVR 1 se reîntâlnesc cu cel mai ursuz, dar şi cel mai bun medic diagnostician. TVR 1 difuzează sezonul VII al seriei Dr. House de luni până joi, de la ora 23.00. Dr. House este preluat şi online, pe TVR+.

3:10 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:00 Meteo (R)

(Reluare)
 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: miercuri, 15 mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...

 

#tvr1