loader
Foto

Galerie foto

Ediţie specială pe tema învăţământului românesc, la TVR 1

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a fost invitatul Ramonei Avramescu într-o Ediţie specială , difuzată în direct la TVR 1 şi TVR+, miercuri seară, de la ora 21.00.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, 8 iulie, Ramona Avramescu este gazda unei Ediţii speciale dedicate învăţământului din România, în care îl are ca partener de discuţie chiar pe Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei. Ediţia specială poate fi urmărită începând cu ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Rezultatele recent încheiatului Bacalaureat şi ale Evaluării naţionale a elevilor din clasele primare şi gimnaziale vor fi pe lista de subiecte de discuţie pe care moderatoarea Ramona Avramescu şi le-a propus pentru întâlnirea cu ministrul Cîmpeanu. Şi tot în Ediţia specială de miercuri seară se va discuta despre noua Lege a Educaţiei Naţionale sau despre licitaţia pentru manualele şcolare valabile anul viitor.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Traiul la bloc - drepturi și obligații

Traiul la bloc - drepturi și obligații

publicat: marţi, 14 mai 2024

Mihaela Olaru vă invită să urmăriți o ediție ”Oamenii și legea”, miercuri, 15 mai, de la ora 13:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Spânzurătoarea”, un thriller care ne ţine cu sufletul la gură - miercuri, la TVR 1 | VIDEO

Este al nouălea rol de detectiv al actorului Al Pacino într-un film. Karl Urban, Brittany Snow i se alătură pentru a dezlega jocul dramatic şi ...

 

#tvr1