loader
Foto

Elena Udrea, invitată la Vorbeşte liber!

Liderul PMP a discutat cu moderatorul Sorin Avram despre actualitatea politică, în talk-show-ul de luni, 19 ianuarie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Sorin Avram

Ediția este disponibilă online pe TVR+

De curând, Elena Udrea a declarat că, cel mai probabil, nu va candida la funcţia de preşedinte al PMP, la Congresul partidului reprogramat în februarie. Pe de altă parte, se vorbeşte tot mai des despre reintrarea lui Traian Băsescu în politică, prin preluarea conducerii Partidului Mişcarea Populară. Luni seară, Elena Udrea dat curs invitaţiei jurnalistului Sorin Avram la o dezbatere despre actualitatea politică românească, într-o nouă ediţie a talk-show-ului Vorbeşte liber!. Ediţia din 19 ianuarie a emisiunii poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Situaţia actuală a PMP, reîntoarcerea lui Traian Băsescu în viaţa politică sau soluţia propusă de Elena Udrea pentru a rezolva problema românilor care au credite în franci elveţieni vor constitui subiecte pe care Sorin Avram le va aborda cu invitata lui la Vorbeşte liber!.

În talk-show-ul din prime-time al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

12:10 Tezaur folcloric

*Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Împreună de Sfintele Paști-( ediție realizată în jud. Dolj 2/2 ).

Participă: Liviu Olteanu, Elena Mimiș Trancă, Vasilica Dinu, Aurelia Popescu Preda, Luiza Turcu, Georgian Schinteie, Alexandru Pal, Floricica Moga, Roxana Reche, Nicolae Plută, Dorina Narița, Leontina Fărcaș, Polina Gheorghe, Roxana Bădescu, Gabriela Ardusătean, Taraful din Grecești.

Producător Roxana Pletea Popuşoi

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, ...

În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

 

#tvr1