loader
Foto

Elena Udrea pledează „nevinovată” la „România 9”

Condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a venit, în această seară, la o discuţie cu cărţile pe faţă alături de jurnalistul TVR Ionuţ Cristache. „România 9” începe, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+ TVR+.

Şase ani de închisoare cu executare. Aceasta a fost sentinţa pentru fostul ministru al Turismului în dosarul „Gala Bute”. Hotărârea nu este definitivă, dar Elena Udrea este decisă să-şi dovedească nevinovăţia: „Din acest moment, pentru mine, bătălia este pe viaţă şi pe moarte”, declara ea săptămâna trecută, într-o intervenţie telefonică la România 9. Luni seară, de la ora 21.00, Elena Udrea vine în platoul TVR să vorbească despre acuzaţiile ce i se aduc în acest dosar. Dezbaterea Romania 9, cu Ionuţ Cristache, începe la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Fostul lider PMP a mai precizat, pentru telespectatorii Romania 9, că nu există probe împotriva sa privind luarea de mită şi abuzul în serviciu.

Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute, a decis Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului este acuzat pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false pentru obţinerea pe nedrept de fonduri europene. Este prima sentinţă în acest dosar şi nu este definitivă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca fostul ministru Elena Udrea să plătească aproape 3 milioane euro despăgubiri în dosarul „Gala Bute".

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

12:10 Tezaur folcloric

*Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Împreună de Sfintele Paști-( ediție realizată în jud. Dolj 2/2 ).

Participă: Liviu Olteanu, Elena Mimiș Trancă, Vasilica Dinu, Aurelia Popescu Preda, Luiza Turcu, Georgian Schinteie, Alexandru Pal, Floricica Moga, Roxana Reche, Nicolae Plută, Dorina Narița, Leontina Fărcaș, Polina Gheorghe, Roxana Bădescu, Gabriela Ardusătean, Taraful din Grecești.

Producător Roxana Pletea Popuşoi

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, ...

În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

 

#tvr1