loader
Foto

Grafitti, de pe pereți adunate și la TVR 1 prezentate

Mihai Răzuș ne-a prezentat în cea de-a doua ediție a emisiunii-pamflet „Zâmbeşte, mâine va fi mai bine (sau la fel)” poveștile din spatele zidurilor pline de grafitti și alte mâzgâlituri.

 

Zâmbeşte, mâine va fi mai bine (sau la fel)

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Episodul 2 al celei mai noi emisiuni de la TVR 1 se va ocupa de „mâzgâliturile” de pe pereții Capitalei. Aproape toate clădirile din Bucureșri au o amprentă a unor „artisti” mâzgâlitori, iar duminică vom afla care sunt locurile cele mai încărcate cu stensilsuri (mesaje cu șablon) sau de grafitti.

Le plac bucureștenilor aceste desene sau nu? Sunt o artă sau doar o mâzgâlitură? Mihai Răzuș va investiga  - cu mult umor și ironie - acest subiect în ediția de duminică, 13 iulie.

***

Emisiunea se doreşte a fi o continuare, aplicată la realitatea actuală, a celebrei rubrici „Un zâmbet pe 16 mm" din Albumul duminical al anilor ‘80. Numele străzilor, mutarea statuilor, pieţele, mizeria, gunoiul - pe scurt, tot ce ne înconjoară în universul nostru citadin - sunt prezentate şi comentate cu umor.

Camera de filmare reprezintă unghiul subiectiv al povestitorului - un om simplu, care se plimbă prin oraş şi îşi povesteşte peripeţiile. Fiecare ediţie beneficiază şi de o parodie muzicală legată de tema zilei.

„Dacă lumea va zâmbi în timpul sau la sfârşitul emisiunii, scopul acesteia a fost atins”, explică producătorul Mihai Răzuş.

Emisiunea poate fi văzută la TVR 1 şi online, pe TVR+, la ora 14.30, după Telejurnalul de prânz, iar ulterior fiecare ediţie va fi încărcată pe TVR+ şi pe canalul oficial de YouTube al TVR. Mai multe despre programele grilei de vară a TVR 1 găsiţi aici.

4:05 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță.

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:50 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 13 mai 2024

Marți, 14 mai, de la ora 13:00, Mihaela Olaru vă invită să urmăriți ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Răzvan Popa – „Împreună vindecăm suflete”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 16 mai, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi ...

 

#tvr1