loader
Foto

În Prim- plan la TVR 1: Traian Băsescu şi Dan Costescu

Fostul preşedinte al României şi ministrul Transporturilor au fost invitaţii Ramonei Avramescu la o nouă ediţie Prim-plan. Marţi, 26 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Emisiunea este disponibilă online pe TVR+.

La ediţia din 26 aprilie a emisiunii Prim-Plan, Ramona Avramescu a stat de vorbă cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu şi cu ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu.

În prima parte a talk-show-ului, Ramona Avramescu a discutat cu preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, despre jocurile de pe scena politică din România înainte de alegerile locale din 5 iunie.

Lungimea totală a autostrăzilor a crescut în 2015 cu 64 de kilometri, reţeaua naţională de drumuri rapide însumând 747 de kilometri. Ritmul mediu de construcţie a avansat uşor faţă de 2014. În România, conform datelor INS, 15 kilometri de Drumuri Naţionale sunt de pământ. Tot din statisticile oficiale mai reiese că în România sunt şi 2.024 de kilometri de drumuri judeţene de pământ şi 8.560 de kilometri de drumuri comunale de pământ. Comparativ cu 2014, numărul de drumuri naţionale din pământ a rămas acelaşi, în timp ce 173 de kilometri de drumuri judeţene şi 142 de kilometri de drumuri comunale au fost asfaltate. INS a mai comunicat că, la 31 decembrie 2015, liniile de cale ferată de folosinţă publică în exploatare însumau 10.770 de kilometri.
În a doua parte a emisiunii Prim-plan, ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a venit pentru a prezenta telespectatorilor situaţia construcţiei de drumuri, infrastructură şi autostrăzile din România.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Ei pot adresa întrebări invitaţilor emisiunii pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR (www.facebook.com/StirileTVRonline), iar răspunsurile invitaţilor vin în direct la Prim-plan, de la ora 21.00.

12:10 Tezaur folcloric

*Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Împreună de Sfintele Paști-( ediție realizată în jud. Dolj 2/2 ).

Participă: Liviu Olteanu, Elena Mimiș Trancă, Vasilica Dinu, Aurelia Popescu Preda, Luiza Turcu, Georgian Schinteie, Alexandru Pal, Floricica Moga, Roxana Reche, Nicolae Plută, Dorina Narița, Leontina Fărcaș, Polina Gheorghe, Roxana Bădescu, Gabriela Ardusătean, Taraful din Grecești.

Producător Roxana Pletea Popuşoi

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu Căpitănescu, ...

În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

România are un „Vis la Paris”. Sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice se dezvăluie la TVR 1

Timp de 12 săptămâni, în fiecare seară de vineri urmărim o emisiune cu şi despre sportivii calificaţi la Jocurile Olimpice Paris 2024. Situaţia ...

 

#tvr1