loader
Foto

Galerie foto

Mai mult decât viaţa

Asta e în stare să sacrifice pacientul lui House din această seară. Cel puţin aparent. Un nou episod Dr. House , al nouălea al seriei a şaptea, de la ora 21.00, la TVR 1

 

Un om îşi pune viaţa în pericol pentru a salva un semen al său care căzuse pe şinele de metrou şi, în mod cu totul neaşteptat, acesta reuşeste să scape din dramaticul moment neatins. Dar apoi se prăbuşeşte brusc. Atât oraşul, cât şi spitalul sunt complet impresionate de fapta eroică şi generoasă a omului, dar pe măsură ce echipa de medici investighează simptomele pacientului său, aceasta descoperă că fapta aşa zis generoasă nu este decât o încercare de a scăpa de vechi obiceiuri.

(w882)

Între timp, House încearcă să evite cina în care Cuddy îşi serbează ziua de naştere şi la care este invitată şi mama acesteia, Arlene, care mereu are câte o părere despre orice. Taub atrage atenţia tuturor când faţa lui apare în reclame outdoor de promovare a spitalului. Cum Taub şi soţia lui şi-au reaprins relaţia, părerea a colegei lui, Masters, complet neimplicată, îl face să-şi dea seama că trebuie să acţioneze pentru a-şi salva căsnicia.

(w882)

4:50 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)

5:40 Frumoasa mincinoasă (R)

(THE FORBIDDEN MARRIAGE-Coreea de Sud, 2022) Episodul 3

Comedie romantică. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)
 
Rolul procurorului în caz de malpraxis

Rolul procurorului în caz de malpraxis

publicat: luni, 13 mai 2024

Marți, 14 mai, de la ora 13:00, Mihaela Olaru vă invită să urmăriți ”Oamenii și legea”, la TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Răzvan Popa – „Împreună vindecăm suflete”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 16 mai, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi ...

 

#tvr1