loader
Foto

Moş Nicolae aduce premii la O dată-n viaţă

Monica Davidescu, Adrian Romcescu şi Carmen Tănase au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 5 decembrie, de la ora 21.00. În aceeaşi ediţie, s-au tras la sorţi câştigătorii premiilor Romvac.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Moş Nicolae poposeşte, în seara de 5 decembrie, şi în platoul O dată-n viaţă. Trei noi echipe de artişti care luptă pentru cauza unei regiuni, dar şi pentru câte un caz umanitar, vin să-şi arate talentul într-ale folclorului. Şi tot atunci, trei dintre telespectatorii emisiunii vor primi premii de la Romvac. Iuliana Tudor ne aşteaptă pentru o ediţie de sărbătoare O dată-n viaţă vineri, 5 decembrie, în direct la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.00.

Monica Davidescu, Adrian Romcescu şi Carmen Tănase vin alături de gazda show-ului, hotărâţi să convingă telespectatorii că merită votaţi. Sunt susţinuţi, ca de obicei la O dată-n viaţă, de mari valori ale muzicii populare româneşti: Angela Buciu reprezintă Maramureşul alături de Monica Davidescu, Sava Negrean Brudaşcu şi Adrian Romcescu luptă pentru Ardeal, iar Margareta Clipa o ajută pe actriţa Carmen Tănase să se prezinte ca o moldoveancă veritabilă. Membrii Ansamblului „Transilvania” din Baia Mare sunt prezenţi în această vineri seară în platoul O dată-n viaţă, cu ritmurile lor pline de viaţă.

Şi tot în seara de 5 decembrie, doi purcei şi un curcan pleacă spre trei telespectatori fideli ai emisiunii. Cei care au participat la concursul iniţiat de Romvac şi echipa emisiunii O dată-n viaţă au motive în plus să urmărească ediţia de vineri cu sufletul la gură!

Într-o ediţie anterioară, Floarea l-a luat la rost pe Gheorghe, după ce acesta resuscitase un... fotomodel. Să revedem momentul umoristic al simpaticilor Maria Buză şi Marius Rizea:

Un program gândit de îndrăgitul om de televiziune Titus Munteanu, O dată-n viaţă păstrează, şi în acest sezon, reţeta consacrată: cei mai iubiţi interpreţi de folclor fac duete remarcabile cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – ne înveselesc cu momentele lor de umor. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Foto: Constantin Ticu

2:00 Revizie tehnică (R)

(Reluare)

6:00 Ferma lui Jimmy (R)

(SPRING & AUTUMN AT JIMMY’S FARM, Regatul Unit, 2020)

Episodul 4.*Documentar

Redactor Laura Bălan

AUDIENŢA GENERALA (AG)

(Reluare)
 
Emisiunea „Oamenii și legea” propune subiectul „Consumul de droguri ucide!

Cum ferim un adolescent să nu devină captiv în lumea creată de mirajul drogurilor? Ce trebuie să facă părinții, profesorii şi autoritățile ...

„Profesioniştii

O ediție In Memoriam este programată la TVR1 sâmbătă, 11 mai, de la ora 23.30. Puteți urmări dialogul Eugeniei Vodă cu Bernard Pivot, în ...

„Petrecere... cu cântec!”, ediţie specială de Paşti! Nicolae Furdui Iancu aniversează 45 de ani de carieră

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cele patru decenii şi jumătate de cântec ale vocii Ţării Moţilor împreună cu Mariana Ionescu ...

 

#tvr1