loader
Foto

Galerie foto

„Ora Regelui” şi Marina Almăşan, prezente la Târgul Internaţional Gaudeamus

Bogdan Șerban-Iancu – unul dintre realizatorii emisiunii „Ora Regelui” –, dar şi Marina Almăşan – gazda emisiunii Hai-hui – vor fi prezenţi la cea de-a XXI-a ediţii a Târgului internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură.

 

„Zece zile în Beijing”

Marina Almăşan îşi lansează miercuri, 19 noiembrie, cartea „10 zile în Beijing”, un jurnal de călătorie. „Ca autor al emisiunii de călătorii Hai-Hui, pe care o realizez, în aces sezon, la TVR, am efectuat, în această vară, o călătorie de documentare în China. Rezultatul? Subiecte nenumărate pentru noua mea emisiune şi o carte! Aşa cum îi spune şi subtitlul - este vorba de un jurnal de călătorie al unei vedete de televiziune”, mărturiseşte Marina.

„Cartea este scrisă cu umor, în stilul meu, şi este bogat ilustrată cu fotografii ale căror protagonistă sunt, într-o sumedenie de ipostaze: pe stradă, în temple, prin parcuri de distracţie, in pieţe, în muzee, în mijloacele de transport în comun, în magazine, restaurante tradiţionale şi, fireşte, pe Marele Zid chinezesc!”

Evenimentul de lansare are loc în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus (pavilonul Romexpo), miercuri, 19 noiembrie, de la ora 18.00, la standul Editurii Corint.

„Ora Regelui”

Sâmbăta 22 noiembrie, de la ora 15:00, TVR 1 vă invită la „Ora Regelui”. În  acest sfîrșit de săptămînă, Bogdan Șerban-Iancu, unul dintre realizatorii emisiunii, vă dă întâlnire și la Târgul de carte Gaudeamus. Editura „Curtea Veche” lansează volumul „Ora Regelui”, un album de fotografii strânse timp de 6 ani, din timpul filmărilor realizate  împreună cu Regele Mihai. Ultimii 2 ani aparţin „Orei Regelui”.

Fotografiile au fost făcute de Bogdan Șerban-Iancu şi de colegii Iulian Ene, Mihai Covrig, Andrei Lupu și Adrian Maranca. Tot în acest volum din colecția „Cărți Regale”, sunt publicate toate interviurile pe care le-a luat Bogdan Şerban-Iancu Majestăţilor Lor Regelui Mihai şi Reginei Ana.

La evenimentul din 22 noiembrie, alături de Bogdan Şerban-Iancu va fi prezent şi Alteța Sa Regală Principele Radu al României.

11:00 Teleenciclopedia (R)

Redactori: Ioana Dimoftache, Viviana Roșca

(Reluare)

12:00 Teleshopping

 
În Noaptea de Înviere, ediţii speciale „Universul credinţei”, la TVR 1

De la diplomaţie la preoţie – mărturisiri de suflet, făcute cu smerenie de părintele Bogdan Tătaru-Cazaban, în dialog cu Răzvan Bucuroiu şi ...

Concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”, de Paşti, la TVR 1

În zile de mare sărbătoare, TVR 1 oferă un regal muzical: concertul aniversar „Paula Seling – 25 de ani”. Difuzat în două părți, pe 5 și 6 mai, ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1