loader
Foto

Galerie foto

Remuşcări... şi tensiuni în echipa lui Dr. House

O femeie extrem de atrăgătoare, internată cu dureri puternice în ureche, este pacienta lui House si a echipei lui la clinica Princeton-Plainsboro. Episodul 12 al seriei a şasea se vede la TVR 1 şi pe TVR+ de la ora 21.00.

 

House are azi o sarcină deosebit de plăcută: de această dată, are ca pacientă o femeie extrem de atrăgătoare internată cu dureri puternice în ureche. Şi ceilalţi bărbaţi din echipa medicală sunt cât se poate de vrăjiţi de frumoasa Valerie şi încep să se înghesuie în jurul ei pentru a-i alina durerile. Noroc cu Treisprezece, care rămâne cu capul pe umeri şi continuă să judece lucrurile la rece. Curând, ea descoperă o altă faţă, deloc plăcută, a delicatei Valerie şi începe să îi atragă atenţia lui House asupra situaţiei reale.

(w882)

Tensiunile între cele două femei ajung la cote atât de înalte încât Treisprezece ajunge să îi atragă atenţia soţului că Valerie îl înşeală şi ajunge până acolo încât îi fracturează mâna pacientei. Aceasta o reclamă la conducere şi cere să i se interzică lui Treisprezece să se mai apropie de ea sau să se mai ocupe de cazul ei. Mai mult, când House îi ia apărarea lui Treisprezece, Valerie face plângere la comisia de medici pentru hărţuire sexuală şi cere să i se suspende licenţa de medic.

(w882)

În paralel cu necazurile de la spital, House are şi probleme de natură personală. În cadrul terapiei pe care încă o urmează, el a trebuit să scrie o scrisoare unui fost coleg de facultate pe care, în anii studenţiei l-a nedreptăţit. Problema este că lucrurile nu se vor opri doar la o scrisoare. Cei doi se întâlnesc, iar House descoperă că urmările greşelilor lui din tinereţe au fost, în realitate, cu mult mai grave decât a bănuit el vreodată.

 

21:00 Câştigă România!

* Prezintă Virgil Ianţu

Virgil Ianţu şi echipa sa continuă să aducă în faţa telespectatorilor oameni deștepți și bine pregătiți, români excepționali din toate categoriile sociale,

care şi-au croit destinul prin forța educației.

Şi, pentru că suntem în anul Jocurilor Olimpice, în fiecare ediţie a acestui sezon, întrebarea „Câștigă România!” va fi despre sportivii români şi performanțe olimpice remarcabile.

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

22:00 Pâine, dragoste şi gelozie

Pâine, dragoste şi gelozie (PANE, AMORE E GELOSIA-Italia, 1954)Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin

Regia Luigi Comencini

Cu: Vittorio de Sica, Gina Lollobrigida

* Comedie romantică. Comandantul de carabinieri Antonio Carotenuto (Vittorio de Sica) plănuieşte să se însoare cu tânăra Annarella, chiar dacă aceasta are deja un copil, fără să fi fost măritată. În acelaşi timp, Antonio îi promite subalternului său, Pietro, detaşat temporar în alt oraş, că va avea grijă de logodnica lui, Maria (Gina Lollobrigida). Nu trece mult timp şi apar bârfe pe seama comandantului şi a Mariei, partenerii lor fac crize de gelozie, iar lucrurile se complică şi mai mult când se întoarce în oraş tatăl copilului Annarellei.Redactor Cristina Crăciun

 
Traiul la bloc - drepturi și obligații

Traiul la bloc - drepturi și obligații

publicat: marţi, 14 mai 2024

Mihaela Olaru vă invită să urmăriți o ediție ”Oamenii și legea”, miercuri, 15 mai, de la ora 13:00, pe TVR 1.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

„Spânzurătoarea”, un thriller care ne ţine cu sufletul la gură - miercuri, la TVR 1 | VIDEO

Este al nouălea rol de detectiv al actorului Al Pacino într-un film. Karl Urban, Brittany Snow i se alătură pentru a dezlega jocul dramatic şi ...

 

#tvr1