loader
Foto

„Terapie în grup” – ce păţesc patru bărbaţi pierduţi în New York

Sâmbătă, 11 iulie, la TVR 1 de la ora 23:10, vă invităm la o comedie americană cu Michael Keaton, Christopher Lloyd, Peter Boyle.

 

„Terapie în grup” este titlul filmului realizat în 1989 de regizorul Howard Zieff, cel care a mai semnat, între altele, My Girl, Unfaithfully Yours şi Private Benjamin.

Doctorul Weitzman este convins că un pic de aer curat le va face bine pacienţilor săi cu probleme psihice, astfel că, după ce obţine aprobarea şefilor, îi duce pe stadion, la un meci de baseball. Din nefericire, este implicat într-un incident şi internat în spital, iar cei patru bărbaţi rămaşi fără ghid se trezesc rătăcind într-un New York mai bizar decât clinica lor în multe privinţe şi ajung să fie urmăriţi de o bandă de infractori.

Michael Keaton se afla aici la şapte ani de la începutul ascensiunii pe marele ecran, până la începutul anilor 80 el jucând mai mult în producţii de televiziune.

Michael Keaton a primit Globul de Aur pentru rolul din „Birdman”, de Alejandro Iñárritu, pentru care a fost nominalizat şi la Oscar.

Peter Boyle (1935-2006) este cunoscut şi a fost premiat pentru rolurile din seriale TV precum „Dragul de Raymond” sau „Dosarele X”. A jucat în 1976 în „Taxi Driver”, de Martin Scorsese.

5:40 Frumoasa mincinoasă (R)

(THE FORBIDDEN MARRIAGE-Coreea de Sud, 2022) Episodul 5

Comedie romantică. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: miercuri, 15 mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...

 

#tvr1