loader
Foto

Galerie foto

„Trezirea lui Madison”, un film modern şi tulburător la TVR 1

TVR 1 v-a pregătit pentru prima zi de toamnă un film american tulburător. Marţi, 1 septembrie, de la ora 23:55, vă invităm să urmăriţi „Trezirea lui Madison” , de Katherine Brooks.

 

Filmul modern şi tulburător este al doilea lungmetraj artistic al regizoarei Katherine Brooks care până atunci realizase producţii de televiziune, seriale şi scurtmetraje.

„Trezirea lui Madison” îi are în distribuţie pe Sarah Roemer (care a jucat şi în „Disturbia”), actriţa nominalizată la Oscar Elisabeth Shue, Taryn Manning (din „Hustle & Flow”) şi Frances Conroy, care a câştigat un premiu Globul de Aur.

Filmul a fost lansat în anul 2011.

Drama vorbeşte despre povara unei existenţe normale care devine insuportabilă pentru o tânără suferind de sindromul identităţii disociate. Fata se izolează o lună întreagă, în încercarea disperată de a da un sens vieţii ei pline de sincope şi dileme.

În tot acest timp, Madison revede imaginile din jurnalul său video şi ia decizia de a se sinucide în cazul în care nu va reuşi să-şi găsească liniştea sufletească. Este istoria spusă într-un mod provocator, despre o femeie care vrea să-şi învingă maladia mentală.

(w882) Trezirea l

Regizoarea Katherine Brooks a filmat, între altele, un documentar în care îi cunoaşte pe 50 dintre cei 5.000 de prieteni ai ei de pe Facebook, sub titlul „Face 2 face”.

Primul ei lungmetraj, “Loving Annabelle” a fost regizat după seriale de succes (în SUA) precum "The Osbournes" sau "The Real World".

"Loving Annabelle" a fost foarte bine primit de critică şi i-a adus lui Katherine Brooks două premii de debut, la Festivalul Cinequest şi altul din partea HBO.

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: miercuri, 15 mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...

 

#tvr1