loader
Foto

Ziua Basarabiei aniversată la O dată-n viaţă

Fuego, Pavel Stratan şi Anastasia Lazariuc au fost invitaţii Iulianei Tudor în emisiunea transmisă în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri, 28 martie, de la ora 21.00.

 

Iuliana Tudor
O dată-n viaţă

Edițiile emisiunii O dată-n viaţă sunt disponibile online pe TVR+

Toţi cei care simt româneşte, de-o parte şi de cealaltă a Prutului, aniversează în această săptămână 96 de ani de când Basarabia se unea cu România. Pentru toţi aceia care urmăresc în fiecare vineri seară O dată-n viaţă, la TVR 1 şi TVR+, echipa emisiunii a pregătit, pe 28 martie, de la ora 21.00, o ediţie specială, dedicată zilei Basarabiei. Vin să sărbătorească alături de Iuliana Tudor: Pavel Stratan şi Mioara Velicu, Anastasia Lazariuc şi Floarea Calotă, Fuego şi Veta Biriş.

Invitat la o ediţie anterioară O dată-n viaţă, Fuego a impresionat audienţa interpretând o piesă pe versuri de Grigore Vieru, „Carpaţii scriind":

Noul sezon O dată-n viaţă păstrează reţeta care a consolidat acest format în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, asigură acompaniamentul emisiunii, iar personajele Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea – revin cu momentele de umor. De asemenea, cei mai iubiţi interpreţi de folclor vor face duete remarcabile împreună cu vedete de calibru din cele mai diverse domenii. Emisiunea păstrează componenta socială, în fiecare ediţie urmând să fie prezentate cazuri ce au nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care constituie, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Şi în acest sezon, gazda va fi ea însăşi protagonista unor momente speciale, în care va fi pusă în situaţii neaşteptate.

Şi, pentru că vorbim de moldoveni, săptămâna trecută, două moldovence celebre au trecut pragul emisiunii O dată-n viaţă: Mihaela Rădulescu şi Sofia Vicoveanca. Să revedem un duet memorabil al celor două:

3:20 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1