loader
Foto

Galerie foto

2% şanse la viaţă - un procent câştigător, la Preţuieşte viaţa!

Andreea Marin ne-a aşteptat... la un masaj thailandez şi o baie turcească; ne-a prezentat o învăţătoare-antreprenor care e motiv de inspiraţie pentru românce şi o femeie care a învins cancerul cu ajutorul „medicilor-îngeri”.

 

Andreea Marin
Preţuieşte Viaţa!

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Să ne tratăm, de Florii, ca nişte flori! Să ne preţuim, să fim optimiste, să ne răsfăţăm! Aceste îndemnuri răzbat din cea de-a cincea ediţie a emisiunii Preţuieşte viaţa!, la care Andreea Marin ne aşteaptă duminica aceasta, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. Emisiunea care ne face cunoştinţă cu oameni frumoşi şi buni „ca pâinea caldă” se difuzează şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

(w882) Andreea Ma

Microdermoabraziune. Pentru unii, poate fi doar un cuvânt bun de pus la „Spânzurătoarea”. Pentru cei care vor să pătrundă în tainele prospeţimii tenului şi răsfăţului trupului, esteticianul Anda Mocanu aduce exemple concrete, aplicate. Aflăm de la ea că detoxifierea se face şi la nivel facial. Şi tot ea explică tratamentul corporal anticelulitic prin radiofrecvenţă. Intrând din încăpere în încăpere în centrul de detoxifiere din Braşov, Andreea Marin asistă la o baie turcească şi beneficiază ea însăşi de celebrul masaj thailandez.

(w882) Pretuieste

„Sănătatea e mai presus de orice”, pledează o doamnă care a scăpat ca prin urechile acului de un diagnostic ce pe mulţi i-ar doborî psihic. I s-au dat între 2 şi 5% şanse de supravieţuire, când i-a fost descoperită tumora ce îi acaparase un rinichi şi urca pe vena cavă, spre inimă. Cu un optimism aproape neverosimil, femeia s-a încăpăţânat să se agaţe de acea şansă infimă, spunându-şi: „Eu trebuie să trăiesc, pentru că am pentru ce!”. Convinsă că nu este un om bolnav, ci doar „are ceva în plus”, ea ne oferă tuturor o lecţie de viaţă, în această duminică, la Preţuieşte viaţa.

(w882) Pretuieste

Şi tot atunci îl cunoaştem şi pe unul dintre „îngerii săi păzitori”, medicul urolog Cristian Surcel, care ne vorbeşte despre relaţia medic-pacient, despre importanţa comunicării între ei şi despre „parteneriatul pe viaţă” care se creează astfel.

În minutele de inspiraţie şi motivaţie, la Preţuieşte viaţa!, Andreea Marin ne face cunoştinţă cu Marilena Stancu, învăţătoare, mamă şi totodată antreprenor în industria frumuseţii. „Experienţa aceasta va rămâne scrijelită în mintea mea”, se confesează ea, vorbind despre iîntâlnirea, prin prisma meseriei sale, cu un copil cu autism.

(w882) inspiratio

Preţuieşte viaţa nu e povestea mea. Eu sunt doar punctul de pornire. Dar miile de oameni atât de diferiţi ca statut, educaţie, sensibilitate, moştenire culturală,culoare a pielii, oameni de aici sau din colţuri nebănuite de lume, care au trecut prin viaţa mea, pe care i-am ascultat cu luare aminte şi m-au lăsat în urma lor mai bogată – sunt cu toţii co-autori ai acestor momente dedicate vouă, ca să simţiţi că viaţa merită trăită”, încheie Andreea Marin, invitându-ne şi în după-amiaza de Florii, de la ora 17.00, la Preţuieşte viaţa!.

(w882) Andreea Ma

***

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Preţuieşte viaţa! - un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă. Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi găsesc locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR. „Avem nevoie să reînvăţăm să trăim aşa cum se cuvine: să avem grijă de noi şi de cei dragi - minte, trup şi suflet! Şi vom avea oameni frumoşi şi buni alături, care să ne aducă idei şi soluţii. Vă aştept să învăţăm să trăim frumos împreună”, spune Andreea Marin.

Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 şi în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova difuzează, de asemenea, programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

12:30 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian

Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1