loader
Foto

Atentatele de la Paris şi Guvernul Cioloş, analizate la TVR1

Emisiunea „Foc încrucişat” de duminică, 15 noiembrie, a fost moderată de Roxana Zamfirescu, alături de invitatul permanent Cornel Nistorescu. Temele  analizate în această ediţie au fost atentatele de la Paris şi Guvernul Cioloş.

 

Foc încrucişat

Invitaţii ediţiei din 15 noiembrie a emisiunii au fost Eugen Nicolicea, ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Daniel Fenechiu, deputat, şi Dragoş Tăbăran, jurnalist senior TVR, prezent în studio pentru a discuta despre atentatele de la Paris.

Dragoş Tăbăran a subliniat: "Franţa s-a confruntat cu un nou tip de atac terorist...Obiectivele teroriştilor au fost acelea de a semăna teroare şi de a-l ucide pe preşedintele Hollande...Atât Franţa, cât şi ţările vecine au întărit controalele la graniţă”.

Referitor la schimbările de pe scena politică din România, Eugen Nicolicea a spus, în cursul dezbaterii: "România este pusă în situaţia de a fi păgubită... A scoate ţara din criză a fost primul demers pe care noi l-am făcut..Dispariţia tinerilor din stradă a însemnat şi dispariţia revendicărilor...Piaţa nu a fost un referendum. Oamenii care au ieşit în piaţă nu au constituit un eşantion reprezentativ”.

Daniel Fenechiu, deputat, a exprimat la rândul său opinii referitoare la cele mai noi evenimente din România: "Presiunea exista în România dinainte atacurilor din Franţa...Cu sau fără ceea ce s-a întâmplat în Franţa, programul de guvernare al cabinetului Cioloş va fi acelaşi... Dacian Cioloş are elementul de relaţie cu preşedintele Iohannis... Programul de guvernare va conţine doar principii şi obiective... Schimbarea unor persoane cu altele, la nivel guvernamental, nu va rezolva problema partidelor... Este o falsă impresie că preşedintele Iohannis are guvernul lui, diferit de clasa politică”.

Urmăriţi pe TVR+ întreaga dezbatere din ediţia din 15 noiembrie a emisiunii „Foc încrucişat”.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

0:50 Maria din Nazaret (R)

(MARIA DI NAZARET-Italia, Germania, Spania, 2012)

Prima parte

Regia Giaccomo Campiotti

Cu: Alissa Jung, Luca Marinelli, Andreas Pietschmann, Paz Vega

Dramă biblică. Redactor Adriana Vulpe

X

(Reluare)

2:35 Sport (R)

(Reluare)
 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Contractul de vânzare – cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager

Ce presupune încheierea unui contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager? Care sunt costurile acestui demers legal? ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei au vorbit despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

 

#tvr1