loader
Foto

Galerie foto

„Banii Tăi”: Piaţa produselor cosmetice

Vineri, 8 martie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: efectele ordonanței 114 asupra unor domenii-cheie din economie și piața de produse cosmetice.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

După ce a bulversat economia, Ordonanța 114 va fi modificată tot prin ordonanță de urgență, după discuții cu reprezentanții din toate domeniile de vizate. Explicăm astăzi la „Banii Tăi” care sunt efectele acestei ordonanțe. Și vă reamintesc doar că mai avem foarte puțin timp, până în 15 martie, să direcționați 2 sau 3,5 % pentru Organizațiile neguvernamentale și să vă depuneți declarația de venit, formularul deja celebru 230, la fisc.

Vorbim astăzi despre lucruri grave, cum ar fi spre exemplu scumpirea facturii la energie, dar emisiunea va începe cu un subiect pe placul doamnelor și domnișoarelor: piața de produse cosmetice. Discutăm cu Andreea Moldovan, manager general, companie de cosmetice.

Trecem la analiza efectelor efectelor Ordonanței 114, asupra unor domenii-cheie din economie. Și continuăm dialogul cu președintele Comisiei pentru Industrie și Servicii, Iulian Iancu.

Ordonanța 114 a vizat și acordarea licențelor de utilizare a frecvențelor radio și regimul infrastructurii fizice a rețelelor de comunicații electronice. Detaliem subiectul, astăzi la emisiunea „Banii Tăi, cu Alexandru Petrescu, ministru al Comunicațiilor.

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Muzica și dansul la minoritățile nationale si povești din Sulina.

Producător Nicoleta Epure

16:45 Floarea nopţii

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1