loader
Foto

Galerie foto

Contractul de credit, Între bine şi rău

Liviu Mihaiu şi invitaţii săi au dezbătut acest subiect luni, 26 mai, ora 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+

 

Liviu Mihaiu
Între bine şi rău

Ediţia este disponibilă pe TVR+

Clienţii se plâng că sunt jecmăniţi. Băncile spun că respectă reglementările în vigoare. Este contractul de credit benefic ambelor părţi sau nu? Liviu Mihaiu şi Timea Bereczki au încercat să afle împreună cu reprezentanţi ai băncilor, clienţilor, BNR şi ANPC cum stau lucrurile cu contractul de credit la români la Între bine şi rău. Emisiunea pe care cei doi o găzduiesc la TVR 1 şi online, pe TVR+, poate fi urmărită în fiecare luni seară, de la 21.10.

Ce ştiu şi ce nu ştiu românii despre contractele de credit? Cum este reglementată creditarea la români? Contractele de credit îi ajută pe români sau îi înrobesc pe viaţă? Băncile se îmbogăţesc de pe urma acestor contracte de credit, aşa cum se spune? Avocaţii Gheorghe Piperea şi Marieta Avram, economistul Lucian Iser, purtătorul de cuvânt al BNR, Mugur Şteţ, dar şi reprezentanţi ai Asociaţiei Române a Băncilor şi ANPC vin să dezbată la Între bine şi rău contractul de credit.

Din octombrie 2013, Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1 cu emisiuni în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din oameni direct implicaţi în temele de discuţie. Printre subiectele dezbătute de atunci la Între bine şi rău s-au numărat eutanasierea câinilor fără stăpân, torţionarii, exploatările de la Roşia Montană, republică sau monarhie, ce vor bărbaţii de la femei şi ce vor femeile de la bărbaţi, unirea cu Basarabia sau comunism versus capitalism sau rolul mass-media în societate.

În fiecare luni seară, de la 21.10, la TVR 1 şi pe TVR+, două echipe sunt chemate să se exprime, de pe poziţii antagonice, pe marginea unor teme politico-sociale sau economice de actualitate, privite între bine şi rău. Invitaţi sunt reprezentanţi ai oficialităţilor, jurnalişti şi psihologi, care vin cu argumente pertinente, iar concluziile le trag publicul şi telespectatorii.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

19:45 Sport

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1