loader
Foto

Galerie foto

Cristian Tabără faţă în faţă cu „Romaniacii”, la Exclusiv în România

Echipa Exclusiv în România a ajuns în zona Sibiului sâmbătă, 26 octombrie.

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

UPDATE: Ediția este disponibilă pe TVR+

Cea mai dură cursă de enduro extrem din lume are loc la Sibiu, în România. „Red Bull Romaniacs” adună sute de motociclişti din întreaga lume. Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România au fost la faţa locului şi adus telespectatorilor TVR 1, TVR HD şi celor care urmăresc emisiunea online, pe TVR+, informaţii despre „Romaniaci” şi despre importanţa acestei competiţii internaţionale pentru ţara noastră.

Ediţia Exclusiv în România din 26 octombrie îl surprinde pe Cristian Tabără în zona Sibiului, unde descoperă noi obiective, unicate şi atracţii pentru cei interesaţi să viziteze aceste meleaguri. Aflăm astfel, sâmbătă după-amiază, ce alte competiţii mai au loc în regiunea Sibiului şi cunoaştem oameni cu totul deosebiţi. Printre aceştia, Cristian Tabără îl întâlneşte pe unicul boştinar care se încăpăţânează să producă ceară după metode tradiţionale.

Tot în zonă, mai exact la Sibiel, se găseşte un unicat mondial, Muzeul de icoane pe sticlă Pr. Zosim Oancea, singurul muzeu dedicat exclusiv icoanelor pe sticlă şi care găzduieşte cea mai mare expoziţie de icoane pe sticlă din Transilvania existentă astăzi. Şi tot în ediţia din 26 octombrie, la ora 18.00, Cristian Tabără ne prezintă alţi sportivi ale căror nume merită să fie cunoscute, echipa de oină din Turnu-Roşu, de lângă Sibiu, vicecampioana României.

Despre atracţiile Sibiului, precum şi „ponturi” pentru turiştii interesaţi să cunoască această zonă a ţării vom afla sâmbătă după-amiază, de la ora 18.00, în emisiunea Exclusiv în România de la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro.

Găsiți Exclusiv în România pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

 

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Alături de prezentarea locurilor, cei interesaţi vor primi numeroase „ponturi”, de recomandat să le ai în buzunar, atunci când pleci la drum, de la „ajutoarele” lui Cristian Tabără: Daniel Georgescu, Denisa Anghel şi Cristina Rădulescu. În fiecare săptămână, câte unul dintre jurnaliştii TVR enumeraţi îl însoţeşte pe Cristian Tabără în regiunea în care se află unicatul european sau mondial, devenind „turist cu acte în regulă” şi testând pe propria piele atracţiile turistice ale zonei.

3:35 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)

4:00 Sport (R)

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1