loader
Foto

Galerie foto

Cum arată maşina din care TVR filmează delegaţia oficială la vizita Papei Francisc

Papa Francisc a vizitat  România. Vă invităm în culisele transmisiunilor pe care TVR le-a făcut în aceste zile.

 

În calitate de broadcaster oficial - producător exclusiv al conţinutului audio-video al tuturor evenimentelor şi ceremoniilor prilejuite de vizita în România a Sanctităţii Sale Papa Francisc - TVR oferă cea mai amplă transmisie în direct din istoria televiziunii în România, urmărind îndeaproape toate cele 12 locuri ale vizitei Suveranului Pontif şi va fi primul în punctele fierbinţi.

(w882)

Papa Francisc a salutat publicul la Piaţeta Regelui Mihai

Vă invităm în culisele transmisiuniilor pe care TVR le face în aceste zile. Delegaţia oficială a Papei Francisc va fi filmată atât în mers, cât şi în locuri fixe. Pentru a surprinde pas cu pas delegaţia din care face parte Suveranul Pontif, TVR foloseşte câteva maşini dotate cu accesorii speciale, pentru operatorii de teren care vor asigura filmarea coloanei cu antemergător.

„Am căutat o maşină care să fie stabilă, sigură în primul rând, şi în care operatorii noştri să aibă posibilitatea să găsească unghiurile perfecte de filmare. Este o maşină folosită pentru filmări de producţii cinematografice, mai exact, pentru filme. În plus, maşina trebuie să facă faţă şi drumurilor de acces mai dificile, cum este şi către Şumuleu, mai ales că în ultimele zile condiţiile meteo nu au fost prea prietenoase”, ne-a spus Laura Neagu, coordonator resurse producţie la Ştirile TVR.

Iată mai jos imagini cu maşina pe care TVR o va folosi pentru a deplasa echipele de filmare care vor asigura imaginile live timp de 3 zile, cât durează vizita Papei, pentru televiziuni din întreaga lume, dar şi pentru televiziunile comerciale din România.

(w882)

(w882)

(w882)

Atât filmările din Bucureşti, cât şi cele de la Iaşi şi Blaj vor fi făcute de oameni de televiziune care se vor deplasa cu această maşină, pentru ca şi telespectatorii să simtă că îl însoţesc pe Suveranul Pontif în vizita pe care o face în România.

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1