loader
Foto

Galerie foto

„De la mama moştenesc tot ce fac azi!” - Fuego, invitat la „România 9”

În ediţia specială „România 9” de 8 martie,  artistul Paul Surugiu Fuego vorbeşte despre familia iubitoare în care a crescut, despre rolul jucat de mama în formarea sa ca om şi artist. La TVR 1, vineri, 8 martie, de la 23.00.

 

Dar pentru mame, surori, iubite: o ediţie specială a emisiunii România 9 a pregătit Ionuţ Cristache pentru vineri, 8 martie. Filmată în alt decor decât cel obişnuit al emisiunii România 9, mai exact în platoul Drag de România mea şi înconjurat de tablourile pictate chiar de invitat, emisiunea este o discuţie confesiune caldă cu artistul aplaudat şi iubit de femeile din întreaga ţară. TVR 1 difuzează ediţia specială România 9, dedicată sărbătoritelor zilei, vineri, începând cu ora 23.00.

(w882)

„Mama şi-a dorit să fiu artist. De la ea moştenesc tot ce fac azi”, recunoaşte interpretul care adună săli pline la orice concert al său. Şi pentru ceea ce a devenit, familiei sale îi mulţumeşte: „familia mea a muncit enorm să mă susţină!”.

(w882)

Invitatul lui Ionuţ Cristache, interpretul Paul Surugiu Fuego, vorbeşte la România 9 despre importanţa familiei, despre rolul jucat de mama în formarea sa ca om şi artist, despre emisiunea Drag de România mea, care revine cu al doilea sezon din 10 martie la TVR 2, dar şi despre turneul care urmează să înceapă.

(w882)

Din dialogul dintre gazdă şi invitat aflăm despre pasiunea lui Fuego pentru pictat şi cum din vânzarea picturilor făcute de el, artistul ajută tinerii talentaţi.

Tot el îi povesteşte lui Ionuţ Cristache despre copilăria lui şi despre familia lui: „Când eram copil, cântam piesele lui Dan Spătaru; la mine în familie, tatăl meu gătea, iar mama cânta”.

(w882)

Un alt punct al discuţiei este cel despre cum Fuego a revenit la greutatea actuală, după ce ajunsese la 110 kg.

(w882)

Şi tot vineri seară vom afla despre piesa lui „Mi-e dor de tine, mamă!” şi despre cea mai de preţ învăţătură primită de la mama: „Am învăţat de la mama să fiu om!”.

 

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

20:55 Meteo

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1