loader
Foto

Despre alimentaţia copiilor, la Superconsumatorul

Pe 28 octombrie, de la ora 18.00, Anna de Hillerin şi Sorin Mierlea, invitatul permanent al emisiunii Superconsumatorul, au vorbit despre obezitatea la copii.

 

Euroconsumatorul

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

„Ştiaţi că, adăugând seminţe măcinate în dieta copilului, creierul lui devine mai agil?” Superconsumatorul a abordat, miercuri, problema alimentaţiei copiilor şi a cazurilor tot mai numeroase de obezitate în rândul acestora.

Gazdele emisiunii ne-au arătat ce „surprize” putem găsi în iaurtul cu fructe sau ciocolată, dar şi cum ne pot îmbolnăvi medicamente cumparate de pe Internet.

Superconsumatorul face parte din linia de ora 18.00 a grilei TVR 1. Pe acelaşi interval, luni, ne întâlnim cu Monica Ghiurco şi emisiunea Întrebări şi răspunderi; marţi, cu Gabriel Giurgiu, care moderează talk-show-ul Europa mea, pe teme de integrare europeană. După Superconsumatorul de miercuri, joia – Sorin Burtea prezintă Interes general, iar vinerea, Ne vedem la TVR cu Marina Almăşan. Emisiunea Superconsumatorul este prezentată de Anna de Hillerin, avându-l ca invitat permanent pe Sorin Mierlea - preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorului şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România. Cei mai fideli telespectatori au şansa de a câştiga acces gratuit la studii comparative pe produs, participând la concursul emisiunii. Mai multe detalii puteţi afla aici.

Ediţia a treia a emisiunii poate fi urmărită miercuri, 28 octombrie, la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

2:45 Ora regelui (R)

Producător Lidia Voicu

(Reluare)

3:35 Vis sau realitate? (R)

Prezintă Sebastian Felix Topescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1