loader
Foto

Galerie foto

Dialog cu un şaman al zilelor noastre, la Preţuieşte viaţa!

Un altfel de life coach , un medic român remarcabil şi o nouă poveste inspiraţională fac parte din oferta celei de-a treia ediţii a emisiunii realizate de Andreea Marin, difuzată duminică, 10 aprilie, de la ora 17.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

 

Andreea Marin
Preţuieşte Viaţa!

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

„Trăim vremuri în care putem spune că suntem mereu în căutarea echilibrului pierdut”, este premisa de la care Andreea Marin porneşte în cea de-a treia ediţie a emisiunii Preţuieşte viaţa!. Plecând de la propria experienţă, vedeta îşi propune să-i ajute pe cei care să facă o schimbare în bine în viaţa lor şi să atingă longevitatea. O nouă ediţie plină de emoţie, sfaturi şi informaţii utile poate fi văzută şi duminica aceasta, de la ora 17.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi în reluare, miercuri, de la 19.00. Preţuieşte viaţa! se difuzează şi la TVR Internaţional şi TVR Moldova, precum şi online, pe TVR+.

A devenit şaman la doar 12 ani. A avut o carieră militară, dar chemarea sa a fost mai puternică, aşa că a revenit la ceea ce îi era destinat să facă: învaţă oamenii să asculte, să respire, să privească. Să se întoarcă la rădăcini, la natură. Să înţeleagă unde au pierdut direcţia bună în viaţa lor şi să revină la un echilibru între minte, trup şi suflet. Acum, Kutay Toga este life coach în Braşov, iar Andreea Marin îl vizitează, pentru o discuţie ce poate schimba vieţi. Din dialogul cu el vom afla şi ce înseamnă meditaţia zen, tehnicile orientale de echilibrare, precum Qi Gong, ori antrenamentul în forţă numit bootcamp.

(w882) Pretuieste

Tot duminică, facem cunoştinţă cu un... înger păzitor. Nu, nu este vorba despre o experienţă mistică, ci de un doctor chirurg cardiovascular, foarte dedicat meseriei pe care o practică şi pasionat de munca sa. Ascultăm mărturia unui tânăr care a avut şansa de a-l cunoaşte la timp pe dr. Lucian Dorobanţu, căruia îi datorează viaţa. Mai multe despre bolile cardiovasculare şi cum putem lupta împotriva lor aflăm de la medicul bucureştean duminică, la ora 17.00, pe TVR 1, la Preţuieşte viaţa!.

(w882) Pretuieste

Din emisiunea realizată de Andreea Marin nu lipseşte nici povestea inspiraţională – de data aceasta, cea a unei tinere care a ştiut să renască din propria-i cenuşă, găsindu-şi cea mai bună motivaţie. Experienţa ei va ajuta, cu siguranţă, numeroase femei să meargă înainte, să înflorească din nou şi să preţuiască viaţa.

(w882) Pretuieste

„De unde să începi când vrei să faci o schimbare în bine? Dar atunci când totul pare a se fi dărâmat? Pentru mine, cea mai bună cale a fost mereu întoarcerea la rădăcini. Când ţi-e greu, caută să vezi ce a rămas în picioare, pe ce te bazezi să te poţi reconstrui. Ridică-te din genunchi, priveşte doar înainte şi mergi mai departe. Ai încredere în mine, nu o dată am fost acolo jos, de unde nu credeam să mai pot atinge vreodată cerul cu mâna. Acum ştiu că puterea e în mine, că viaţa merită a fi preţuită şi aceasta este credinţa mea”, mărturiseşte Andreea Marin, invitându-ne cu discreţie şi căldură în propria-i casă, pe 10 aprilie, de la ora 17.00, la Preţuieşte viaţa!.

***

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Preţuieşte viaţa! - un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn şi frumos la orice vârstă. Sănătate, sport, nutriţie, frumuseţe, relaţii, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model şi poveştile lor de urmat, noutăţi şi iniţiative cu impact asupra calităţii vieţii, cercetare, responsabilitate socială, dar şi design interior sunt câteva dintre domeniile care îşi găsesc locul în programul realizat şi prezentat de Andreea Marin la TVR. „Avem nevoie să reînvăţăm să trăim aşa cum se cuvine: să avem grijă de noi şi de cei dragi - minte, trup şi suflet! Şi vom avea oameni frumoşi şi buni alături, care să ne aducă idei şi soluţii. Vă aştept să învăţăm să trăim frumos împreună”, spune Andreea Marin.

(w882) Andreea Ma

Preţuieşte viaţa! poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 şi în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internaţional şi TVR Moldova difuzează, de asemenea, programul, care poate fi văzut şi online, pe TVR+.

4:00 Pro patria (R)

(Reluare)

4:50 Eu pot! (R)

Realizator şi producător Anca Mazilu

(Reluare)
 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Contractul de vânzare – cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager

Ce presupune încheierea unui contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager? Care sunt costurile acestui demers legal? ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei au vorbit despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

 

#tvr1