loader
Foto

Două subiecte de Interes General, la TVR 1

Ion Popescu, preşedinte Confederaţia Naţională Sindicală MERIDIAN şi Marian Stoicescu, preşedinte Consiliul Forestierilor Europeni au fost invitaţii emisiunii, joi, la TVR 1, de la 17:00. S-a alăturat prin telefon, Gabriel Păun, preşedinte Agent Green.

 

Sorin Burtea
Interes general

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

De la ora 18:00, în partea a doua a emisiunii, Claudiu Ardelean, director general Direcţia Generală a Vămilor,
este invitatul lui Sorin Burtea.

Vă mai amintiți? În urmă cu aproximativ un an, mii de oameni ieşeau în stradă pentru a proteja aurul verde. Protestatarii reclamau defrişările abuzive, lipsa legislaţiei coerente şi cereau ca pădurile din România să devină prioritate naţională pentru autorităţile statului. Cifrele menționate atunci erau de ordinul zecilor de milioane de metri cubi de lemn care aveau ca destinaţie companii de peste hotare.

Unde ne situăm astăzi? A fost sau nu diminuat acest fenomen? Răspunsul în câteva  momente. Rămâneți alături de noi, discutăm şi despre importanța deţinerii de către ţara noastră, a preşedinţiei Consiliului Forestierilor Europeni.

În partea a doua a emisiunii, vă aducem informaţii despre Noul Cod Vamal European, care va fi implementat de la 1 mai de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală prin Direcţia Generală a Vămilor. Cele mai importante schimbări constau în introducerea unui sistem electronic unic şi simplificarea procedurilor.

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina  de Facebook Interes General.

Emisiunea „Interes general” se difuzează în direct, la TVR 1 şi poate fi urmărită online, pe TVR+ şi pe tabletă sau mobil.

 

10:00 Exclusiv în România (R)

/

Prezentator Cristian Tabără

Producători: Cristina Magearu, Marin Găbudean

(Reluare)

11:00 Câştigă România! (R)

Prezintă Virgil Ianţu

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1