loader
Foto

Galerie foto

Echipă nouă de prezentatori la Matinalul TVR 1

Andra, Daniel, Loredana și Dorin – ei sunt cei patru prieteni care vă dau deșteptarea în fiecare dimineață, la TVR 1. Începând cu ora 06.00, de luni până vineri, ei aduc informațiile de care aveți nevoie pentru a începe ziua cu energie și poftă de viață.

 

Telejurnal matinal

Din 15 aprilie, emisiunea cu care ne deschidem dimineaţa – Matinalul TVR 1, transmis de luni până vineri, începe cu o oră mai devreme, de la 06.00 şi va avea un nou format. Între 06.00 și 9.00, noua echipa de prezentatori de la Matinalul TVR 1 - formată din Andra Soceanu, Daniel Coman, Loredana Iordache şi Dorin Chioțea - va aduce informaţii utile telespectatorilor din întreaga ţară despre starea vremii și trafic, despre cum ne pot influenţa viaţa evenimentele din ziua ce tocmai începe, dar şi cursul valutar, revista presei, noutăți din IT, călătorii sau horoscopul.

(w882)

„Avem multe surprize pentru telespectatori! Lăsăm politica deoparte și ne axăm pe ce ne influențează viața. Vom vorbi despre cum ne îmbrăcăm ca să nu ne ia prin surprindere toamna din aprilie, cum să nu mai stăm în trafic cu orele; vom prezenta evenimentele importante ale zilei, dar și de ce ar trebui să ținem cont de ele. Ne începem ziua relaxat, dar pregătiți pentru ce urmează. Și totul cu o oră mai devreme. Adică de la 6 fix! Vă așteptăm alături de noi!”, ne invită Daniel Coman, jurnalistul pe care telespectatorii TVR 1 îl cunosc de la Telejurnalul matinal.

(w882)

Matinalul este povestea unei echipe mici cu oameni mari. Informații proaspete, răspunsuri utile, energie și multă voie bună, cam tot ce e “cool” si “rules” găsiți în Matinalul TVR 1. Odată cu prima scânteie de lumină!”, adaugă Andra Soceanu, noua colegă a lui Daniel Coman.

(w500)

Andra Soceanu

Responsabilă cu grupajele de știri va fi, în fiecare oră a Matinalului, Loredana Iordache: „Scurt și la obiect! Primele informații ale zilei le primiți de la mine. Vă voi ține conectați la știrile momentului!”

Dar cine sunt cei patru prezentatori cu care ne vom întâlni în fiecare dimineața la TVR 1? I-am rugat pe toți patru să ne spună câteva cuvinte despre fiecare dintre colegii lui de la Matinal și iată ce a ieșit:

(w500)

Daniel Coman este jurnalistul pentru care cuvintele sunt instrumente simple ale unei gândiri curate și echilibrate. Întodeauna pregătit, firesc și prietenos, Daniel este omul de care telespectatorii au nevoie de la prima oră pentru a se informa! Cu siguranță vă va încărca de energie și bună dispoziție, dar și cu bucurie în fiecare dimineață! Unde mai punem că este principial, onest și, mai ales, altruist!

(w500)

Dacă vreți să știți cine este „fata fermecătoare de la Matinalul TVR 1 care aduce seninătate pe chipul nostru chiar şi când vremea este mohorâtă”, atunci trebuie să faceți cunoștință cu Andra Soceanu. Despre ea, ceilalți trei Matinali spun că o persoana foarte caldă, cu mult bun simț, empatică și cu umor. Este foarte muncitoare și dedicată, pasionată de ceea ce face, mereu gata să fie azi mai bună decât ieri. Dacă mai adăugăm și că este foarte activă și sportivă (aleargă la maratoane) - iar Dorin Chioțea poate confirma pentru că la cea mai recentă alergare, Bucharest 10K & Family Run, a scos untul din el – avem o idee cine va ține ritmul Matinalului...

(w500)

Loredana Iordache - „este genul de prezentatoare de televiziune care poate face și emisiuni de cultură, și de divertisment, și știri”, spune Dorin, colegul ei. „E plină de viață, e deschisă și cucerește prin spontaneitate și o minte ageră. În plus, este superbă!”, consideră colega ei, Andra. „Și îi plac evenimentele culturale! ”, adaugă Daniel. Dovadă sunt nenumăratele reportaje și agende culturale, în care ne-a invitat să nu ratăm vreun eveniment cultural important.

Cu siguranță, oricare dintre scurtele descrieri de mai jos indică aceeași persoană: „Are oricând o poveste adorabilă, o idee simpatică și un as în mânecă. Pune întrebări și găsește răspunsuri. Niciodată obosit, întotdeauna pregătit!”; „Exuberant şi focusat pe esenţa evenimentului, ne implică în relatările lui matinale!”; „Își iubește foarte mult familia. Este absolvent de medicină și a profesat. Ar putea să vorbească până la epuizare. Momentele în care tace sunt mai rare decât vine luna plină :)”...

(w882)

El este Dorin Chioțea și în fiecare dimineață va fi în direct din alt loc, de unde ne va prezenta invitați care contează și care au lucruri relevante de spus.

Cei patru vă dau întâlnire la TVR 1 în fiecare dimineață, la Matinal! De luni până vineri, de la 06.00!

 

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1