loader
Foto

Ediţie specială #colectiv, marţi, la TVR

Evenimentele ultimelor zile au fost dezbătute de Claudiu Lucaci şi invitaţii săi, marţi, 10 noiembrie, de la ora 21.00, la TVR 1, TVR Internațional şi online pe TVR+ .

 

Claudiu Lucaci

Ediția specială este disponibilă online pe TVR+

Consultările de la Palatul Cotroceni privind desemnarea unui nou premier s-au încheiat. Preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat în funcţia de prim ministru pe Dacian Cioloş, fostul comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare.

În acelaşi timp, bilanţul negru al tragediei din 30 octombrie a ajuns la 48 de victime. Ministerul Sănătăţii informează că în unităţile sanitare din România mai sunt internate 76 de persoane, dintre care 24 în stare critică şi gravă. În străinătate sunt internate în prezent 29 de persoane. Tragedia a depăşit între timp graniţele ţării, zeci de studenţi de la o universitate din Napoli plângându-şi acum colega, o tânără venită în România cu o bursă Erasmus, decedată luni într-un spital din Olanda.

Şi tot pe lista subiectelor fierbinţi ale zilei se numără şi cererea preşedintelui Iohannis de reexaminare a Legii pentru ratificarea Acordului privind asistenţa financiară rambursabilă între România şi Republica Moldova.

Marţi seară, TVR 1 invită din nou telespectatorii la o dezbatere în care societatea civilă, oamenii din stradă, politicienii şi jurnaliştii se întâlnesc pentru a analiza evenimentele ultimelor zile şi a găsi răspunsuri la întrebările care par să plutească încă în necunoscut. Ediţia specială moderată de Claudiu Lucaci se difuzează în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1