loader
Foto

Scorul final FC Steaua Bucureşti - FC Basel: 1-1 (Tatu '88 / Diaz '48)

Pe 22 octombrie, de la 21.40, TVR 1, TVR HD şi TVR+ au transmis de la Arena Naţională un nou meci al Stelei din grupele UEFA Champions League 2013-2014.

 

UPDATE: Intraţi pe stirile.tvr.ro pentru a citi relatarea partidei de la Arena Naţională.

TVR transmite marţi, de la 21.40, partida Steaua – Basel, în direct de pe Arena Naţională. Cea mai titrată echipă a României a revenit în programul Televiziunii Române din această toamnă, astfel că toate partidele jucate pe teren propriu de Steaua în UEFA Champions League se transmit în direct la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Este pentru a patra oară când o echipă din fotbalul românesc întâlneşte elveţienii de la Basel – meciurile anterioase fiind disputate de două ori de CFR Cluj şi o dată de Oţelul Galaţi.

„Este ultima şansă pentru Steaua de a mai intra în calcule pentru Primăvara europeană. Steaua are nevoie de victorie, deşi casele de pariuri îi dau ca favoriţi pe elveţieni. Tocmai de aceea, Steaua mizează şi pe sprijinul celor minim 40.000 de suporteri din tribune”, spune Marian Olaianos, care, împreună cu Emil Hossul Longin, va comenta pentru telespectatorii TVR meciul de marţi.

Îndrăgitul jucător Miodrag Belodedici, câştigător de două ori împreună cu Steaua al Cupei Campionilor Europeni, vine la Studioul TVR de la Arena Naţională pentru a vorbi atât despre pregătirile dinaintea partidei, cât şi despre rezultatul obţinut de echipa românească.

După partida cu Chelsea, care a fost pentru stelişti primul meci disputat pe teren propriu în faza grupelor UCL, după cinci ani şi după meciul de marţi cu FC Basel, Steaua joacă din nou la TVR în 26 noiembrie cu Schalke 04, tot în faza grupelor UEFA Champions League.

 

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)

19:30 Fata cu cartea

* Prezintă Nadine Vlădescu

Realizator Nadine Vlădescu

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1