loader
Foto

Galerie foto

Filmul de vineri la TVR 1: Russell Crowe este Cinderella Man

Bazat pe o poveste reală, filmul a primit 3 nominalizări la Oscar şi 2 nominalizări la Globurile de Aur. Russell Crowe, Renee Zellweger şi Paul Giamatti interpretează rolurile principale în povestea carierei boxerului Jim Braddock.

 

Vineri, 2 noiembrie, de la ora 21.10, TVR 1 a programat un film american bazat pe o poveste reală - Renăscut din cenuşă (Cinderella Man), în regia lui Ron Howard, dramă avându-i în distribuţie pe Russell Crowe, Renee Zellweger, Paul Giamatti.

(w882)

În anii '30, în timpul marii crize americane, cariera boxerului Jim Braddock pare încheiată. Omul nu-şi mai poate plăti facturile, iar singurul lucru care mai contează pentru el, familia, este în pericol. Însă Jim nu-şi pierde speranţa şi, condus de iubire, demnitate şi o doză incredibilă de curaj, încearcă şi reuşeşte să transforme în realitate un vis imposibil, devenind o legendă a sportului.

(w882)

Renăscut din cenuşă a adus pe ecran un erou neobişnuit, care a făcut publicul să-l aclame, ridicându-se în picioare. Este povestea unui om care a dovedit cât de mult poate munci cineva ca să câştige o a doua şansă pentru sine şi pentru familia sa.

(w500)

Filmul a obţinut 3 nominalizări la premiile Oscar, două nominalizări la Globurile de Aur, precum şi cu Premiul Screen Actors Guild pentru rol masculin secundar (Paul Giamatti).

(w882)

În grila de toamnă, TVR 1 a început difuzarea unor filme şi seriale care aduc în prim plan evenimente şi personaje care au schimbat cursul istoriei sau au influenţat decisiv viitorul omenirii. Seara de vineri a fiecărei săptămâni le este dedicată.

 

 

 

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1