loader
Foto

Interes general: Opinia sindicatelor despre Legile Justiţiei

Ion Popescu, preşedintele Confederaţiei Sindicale Naţionale "Meridian", a fost  invitatul lui Sorin Burtea, miercuri, 17 ianuarie, la TVR 1 şi TVR Internaţional, de la ora 17:30.

 

Sorin Burtea
Interes general

Într-un climat politic tensionat, sindicatele încearcă să ţină direcţia.

Cu toate că organizaţiile diferă în funcţie de specificul muncii şi de numărul membrilor, acestea trebuie să vorbescă într-un singur glas, pentru ca interesul omului să primeze.

Chiar dacă am înregistrat cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, care trebuie să genereze o o stare de stabilitate, aceasta nu prea se resimte în traiul de zi cu zi al românilor.

Scumpirile şi creşterea accelerată a dobânzilor din ultima parte a lui 2017 au diminuat efectele majorărilor recente de salarii şi pensii.

Legile Justiţiei au fost atent analizate şi de sindicate. Dacă aceste modificări sunt sau nu benefice, vă spunem la „Interes general”.

***

Aşteptăm întrebările dumneavoastră pe adresa interesgeneral@tvr.ro şi pe pagina  www.facebook.com/InteresGeneralTVR1.

Emisiunea “Interes general” se difuzează în direct, pe TVR 1 şi TVR Internaţional şi poate fi urmărită online, pe TVR+.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1