loader
Foto

Galerie foto

Interviu cu Ana Maria Brânză la Interviurile Telejurnalului de la TVR 1

Pe 25 ianuarie, imediat după Telejurnalul de ora 20.00, Ana Maria a povestit cum a descoperit scrima, cât de complicată i-a fost ascensiunea, ce planuri de viitor are şi care este cea mai mare dorinţă a sa.

 

Reporterul Ioana Pavel propune la ediţia 25 ianuarie a Interviurilor Telejurnalului de la TVR 1 un interviu cu Ana Maria Brânză, cea mai bună spadasină a lumii în 2013. Proaspăt recompensată alături de echipa feminină de spadă a României cu medalia de aur la prima etapă a Cupei Mondiale desfăşurată la Doha, Ana Maria Brânză este invitata ediţiei de sâmbătă a Interviurilor Telejurnalului, difuzată imediat după Telejurnalul de seară la TVR 1, dar şi în direct la tvrplus.ro.

Interviul a fost realizat de Ioana Pavel cu câteva zile înaintea acestui nou succes, chiar pe planşa de scrimă a Clubului Steaua, unde este afiliată Ana Maria. Telespectatorii vor afla de la campioana noastră cum a descoperit scrima, cât de complicată i-a fost ascensiunea, ce planuri de viitor are şi care este cea mai mare dorinţă a sa. Ana Maria Brânză vorbeşte despre legătura pe care o are cu Clubul Steaua, rememorează din emoţia competiţiilor la care a participat şi povesteşte despre dorinţa şi încercarea de a ajuta copiii aflaţi în dificultate.

Pentru reporterul TVR Ioana Pavel, interviul a fost şi o bună ocazie de a lua prima lecţie de scrimă... Cât şi ce a reuşit să înveţe într-o primă lecţie puteţi afla doar urmărind interviul sâmbătă, după Telejurnal.

Ana Maria Brânză este cea mai experimentată spadasină din lotul naţional, care a contribuit decisiv la obţinerea medaliei de aur la prima etapă a Cupei Mondiale. În finala disputată duminică,  19 ianuarie, echipa României a învins-o pe cea a Chinei cu scorul de 19-18 şi a luat medalia de aur. Echipa a fost formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac, Maria Udrea şi Raluca Sbârcia.

Interviul poate fi urmărit aici:

Exclusivităţile, Interviurile şi Reportajele Telejurnalului TVR 1 pot fi urmărite şi online. Ample analize pe diverse teme pot fi accesate pe stiriletvr.ro, site-ul de ştiri al TVR, conţinutul site-ului fiind unul dinamic, permanent actualizat cu cele mai importante subiecte ale zilei şi cele mai noi informaţii. Site-ul de ştiri al TVR – stiriletvr.ro - acoperă toate domeniile de interes pentru utilizatorul modern, de la actualitatea ştiinţifică şi tehnologică, până la informaţiile de ultimă oră din sport, fiind un produs al Direcţiei Ştiri a TVR.

 

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)

6:00 Teleshopping

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1