loader
Foto

Problemele şi succesele TVR, marţi, la „Între bine şi rău”

Ameninţată de insolvenţă, Televiziunea Română continuă să facă performanţă. Problemele TVR şi realizări precum Eurovision România au fost puse în balanţă de Liviu Mihaiu şi invitaţii săi, pe 8 martie, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Liviu Mihaiu
Între bine şi rău

Edițiile despre Televiziunea Română sunt disponibile AICI

După ce în ultima ediţie Între bine şi rău a „Săptămânii TVR” preşedintele Senatului promisese un set de măsuri de urgenţă pentru tranşarea situaţiei Televiziunii Române, Liviu Mihaiu repune subiectul în discuţie, marţi seară, alături de Mircea Toma, preşedintele ActiveWatch, şi de membri ai Comisiei de Cultură din Parlament, într-o nouă ediţie ce are ca subiect problemele televiziunii publice. Iar pentru ca telespectatorii sa aibă o imagine de ansamblu cât mai corectă, partea a doua a emisiunii pune în lumină realizările TVR, programele pe care, în ciuda situaţiei financiare precare, televiziunea continuă să le ofere publicului său; aflăm totul despre recent încheiata Selecţie naţională Eurovision 2016, alături de câştigătorul acesteia şi de profesioniştii din spatele show-ului de televiziune. Problemele şi succesele TVR, puse în balanţă, marţi, 8 martie, de la ora 21.00, la Între bine şi rău, în direct, la TVR 1 şi TVR+.

„Până luni voi pregăti pachetul de modificări legislative la legea de funcţionare a televiziunii, în aşa fel încât această procedură să poată să fie demarată - procedura de insolvenţă, care apără televiziunea de creditori într-o anumită formulă. […] Voi pune o prevedere explicită, potrivit căreia Televiziunea Publică nu poate să fie declarată în faliment, având în vedere că este o instituţie de interes public", a precizat Călin Popescu-Tăriceanu pe 3 martie, invitat în platoul emisiunii moderate de Liviu Mihaiu la TVR. Soluţiile propuse de şeful Senatului sunt dezbătute în prima parte a emisiunii Între bine şi rău din 8 martie, alături de membri ai Comisiei de Cultură a Parlamentului şi de reprezentantul societăţii civile, Mircea Toma.

(w882) Ovidiu Ant

An de an, proiectul Eurovision România aduce românilor un spectacol plin de emoţie, cu oameni talentaţi şi muzică de calitate. Ne bucurăm de toate capitolele acestei poveşti de succes, pe care echipa TVR le reuneşte în Selecţia naţională: emoţiile scenei, show-urile spectaculoase, prestatiile live, entuziasmul artiştilor, deciziile juraţilor şi votului publicului. Eurovision România este un brand premium, cultivat de TVR de 23 de ani. Proiectul este menit să promoveze muzica românească peste hotare, pe scena concursului internaţional, în faţa unei audienţe de peste 180 de milioane de fani. Este unul dintre obiectivele unei televiziuni publice, pe care TVR, alături de partenerii săi, şi l-a asumat ca parte a misiunii sale.

Televiziunea Română şi, prin ea, proiectul Eurovision România, trebuie să continue să promoveze valorile naţionale. Muzica este una dintre ele. Partea a doua a emisiunii de marţi seară îi este dedicată. Despre realizările TVR şi ediţia din acest an a Selecţiei naţionale discută Liviu Mihaiu cu invitaţii săi la Între bine şi rău – Ovidiu Anton, câştigătorul ediţiei, precum şi profesioniştii din spatele show-ului de televiziune.

Între bine şi rău se transmite în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

1:35 Dosar România (R)

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:15 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Alina Stancu, Eugen Rusu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1