loader
Foto

Sănătatea noastră, între virusuri şi vaccinuri

Dezbatere la „Dincolo de viitor”- fizicianul Andrei Dorobanţu ne-a propus o interesantă temă de gândire la ediţia de sâmbătă, 12 noiembrie, ora 11.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+.

 

Dincolo de viitor

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Deşi vaccinurile se bucurau până de curând de o reputaţie foarte bună şi au avut de-a lungul timpului o importanţă de netăgăduit pentru sănătatea omenirii, de la o vreme încoace eficienţa lor este pusă la îndoială de tot mai multă lume. La cea de-a patra ediţie a emisiunii Dincolo de viitor, realizatorii prezintă telespectatorilor părerea specialiştilor pe această temă: „sănătatea noastră între virusuri şi vaccinuri”.

Fizicianul Andrei Dorobanţu îl are invitat în platoul emisiunii pe doctorul în biologie Alexandru – Filip Vladimirescu. Emisiunea Dincolo de viitor se difuzează, ca în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00, la TVR 1 şi TVR HD, precum şi online, pe TVR+.

Alexandru – Filip Vladimirescu este doctor în biologie al Facultăţii de Biologie, Universitatea Bucureşti. A desfăşurat, începând cu anul 1995, o intensă activitate de cercetare în cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie Cantacuzino, unde a ocupat şi funcţiile de director general şi pe cea de director ştiinţific.

Prezentat de fizicianul Andrei Dorobanţu, de la Institutul Naţional de Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei” (IFIN-HH) din Măgurele, proiectul Dincolo de viitor este realizat de TVR 1 în parteneriat cu IFIN-HH şi UEFISCDI - Uniunea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, Cercetării, Dezvoltării şi Inovării şi Asociaţia DECS.

***

Regia artistică Dorina Chiţescu

Redactori: Cristina Anton, Cătălin Heson

Producător: Camelia Boştină

***

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcaţi aplicaţiile pentru IOS şi Android!


 

18:00 Vedeta familiei (R)

Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Jurnalist Iulia Ioaniţoaia. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

(Reluare)

19:30 Fata cu cartea

* Prezintă Nadine Vlădescu

Realizator Nadine Vlădescu

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1