loader
Foto

TVR „Între bine şi rău”, cu Liviu Mihaiu, continuă în „Săptămâna TVR”

Lucia Hossu Longin, Irina Păcurariu, Andreea Marin şi Iuliana Tudor, printre invitaţii celei de-a doua ediţii, transmisă în direct, pe 1 martie. Emisiunea se difuzează de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+ .

 

Ediția este dispoibilă online pe TVR+.

Liviu Mihaiu a revenit la TVR 1, cu dezbaterea Între bine şi rău despre soarta Televiziunii Române, despre problemele TVR, despre cum ar trebui să fie o televiziune publică pentru publicul ei, despre nevoia de a avea o televiziune publică sau nu. Lucia Hossu Longin, Irina Păcurariu, Andreea Marin, Iuliana Tudor, Gabriel Gherghescu şi Marian Voicu se numără printre invitaţii lui Liviu Mihaiu la cea de-a doua dezbatere. Între bine şi rău despre soarta Televiziunii Române poate fi urmărită marţi, 1 martie, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi TVR+.

Bună sau rea, depăşită de vremuri sau încă având potenţial pentru publicul român, televiziunea publică încă există. Ce facem cu ea? În „Săptămâna TVR”, vorbim dacă vrem sau nu să o salvăm. Încercăm să aflăm cine este responsabil pentru situaţia de azi. Oameni din TVR şi din afara televiziunii, oameni care iubesc sau nu TVR, cei care răspund de această instituţie se prezintă în faţa telespectatorilor Televiziunii Române, într-un exerciţiu de sinceritate.

(w882) Intre bine

În „Săptămâna TVR” (29 februarie-4 martie), de luni până joi, Mircea Radu ne aşteaptă, de la ora 18.00, cu ediţii speciale Întrebări şi răspunderi, Liviu Mihaiu şi invitaţii săi pun Între bine şi rău - Televiziunea Română, de la ora 21.00, iar vineri, pe 4 martie, Marina Almăşan prezintă o ediţie Ne vedem la TVR pe aceeaşi temă, de la ora 17.00.

Aici puteţi citi mai multe despre „Săptămâna TVR”. De asemenea, sunteţi invitaţi să scrieţi întrebările şi opiniile voastre pe pagina oficială de Facebook a TVR 1.

1:25 Dincolo de alb şi negru (R)

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)

2:15 Anchetele comisarului Antonescu (R)

Documentar.

O emisiune de Dan Antonescu. Producator Dana Ștefănescu

X

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1