loader
Foto

Vine Olimpiada albă - Sochi 2014

Miercuri, de la 20.00, la TVR 2, aţi putut urmări un program special în aşteptarea celui mai mare eveniment sportiv din acest an.

 

Ediția specială este disponibilă online pe  TVR+

În perioada 7 – 23 februarie 2014, Televiziunea Română transmite, în exclusivitate, cea mai importantă competiţie a acestui an, pentru întreaga planetă: Jocurile Olimpice de Iarnă de la Sochi.

În aşteptarea acestul mare eveniment, telespectatorii pot urmări un program special pregătit de Televiziunea Română: Vine Olimpiada albă. Sochi 2014, o emisiune complexă cu trei ediţii speciale, ce vor fi difuzate în cele trei săptămâni rămase până la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă din acest an. În transmisiune directă din Studioul 2 al TVR, această emisiune magazin va avea ca invitaţi sportivi, oficiali, competitori, comentatori, ale căror declaraţii vor fi completate cu imagini de arhivă şi reportaje speciale. Cele trei ediţii, prezentate de Alina alexoi şi Cristian Mîndru, vor încerca să facă o analiză a principalelor discipline sportive cele mai urmărite de români, cum ar fi hocheiul (prima ediţie), schi, bob, sanie, biatlon (în ediţia a doua) şi patinaj (în ediţia a treia).

Vine Olimpiada albă. Sochi 2014 va debuta în direct la TVR 2 miercuri, 22 ianuarie, de la ora 20.00,  şi va fi difuzată înregistrat la TVR HD (sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 21.20) şi la TVR 1 duminică, 26 ianuarie, de la ora 16.00, precum şi simultan, online, pe portalul video TVR+.

Tema discuţiilor va fi axată preponderent pe partidele de hochei, motiv pentru care comentatorul Emil Hossu Longin va sta de vorbă cu invitaţi de marcă, precum Florian Gheorghe, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă, Eduard Pană, fostul mare hocheist participant la trei Olimpiade de Iarnă, singurul român ales în Academia Hocheiului Mondial şi Alexandru Epuran, şeful delegaţiei române la Sochi.

În perioada 7 – 23 februarie 2014, telespectatorii vor putea urmări în exclusivitate la TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD şi online pe TVR+, pe parcursul a peste 500 de ore de transmisiuni, evoluţiile sportivilor în 15 dintre cele 98 de competiţii olimpice. Este vorba de: Patinaj Artistic, Patinaj Viteză, Snowboard, Schi Alpin, Freestyle, Combinată Nordică, Short Track, Schi Fond, Sanie, Bob, Skeleton, Biatlon, Curling, Sărituri şi Hochei.

 

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1