loader
Foto

„Vino să vezi” - Stelele Rockului Românesc, la TVR 1

Vineri, 15 aprilie, de la ora 10.00, am aflat „Tot ce contează” despre muzică și alte proiecte de la Nicu Covaci, Alin Dincă și Giulia Anghelescu, la TVR 1 şi online pe TVR+ .

 

TOT CE CONTEAZĂ

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

După o primă ediție care i-a adus pe aceeași scenă pe Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu, Paul Ciuci, Leluț Vasilescu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihăescu, Festivalul Stelele Rockului Românesc revine la Arenele Romane în data de 16 aprilie.

Pe 16 aprilie, începând cu ora 20.00, asistăm la o premieră. Pentru prima dată pe aceeași scenă vor urca unele dintre cele mai importante formații ale momentului din România -Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară și Truda. Evenimentul este prezentat de Cristian Hrubaru și îl are ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

În ediția de vineri aflăm mai multe detalii despre acest spectacol de la invitații noștri  Nicu Covaci și Alin Dincă.

(w882) Stele Rocl

 

La rubrica Filmele săptămânii, ne întâlnim cu Bogdana Pascal și Corina Dumitrescu cu care vom vorbi despre premierele de la Opera Comică pentru Copii.

Giulia Anghelescu este invitata rubricii Vino să vezi în lune. Giulia şi Salvaţi Copiii Romania dau startul, în această lună, unor workshop-uri pentru părinții free of charge. Aceștia vor învăța cum să își protejeze copiii de pericolele din mediul on-line.

Artista anunţă și lansarea noului ei single  – „Ochii Tăi”, un remake al unei piese celebre din repertoriul Elenei Cârstea.

Ediția de vineri vă aduce pe final un reportaj de la Muzeul Satului despre Copacul cu amintiri”, un eveniment dedicat persoanelor de vârsta a treia, constând în vernisarea unei expoziții de fotografie și obiecte tradiționale.

***

Vino să vezi face parte din linia de emisiunile reunite sub genericul „Tot ce contează”, ce pot fi urmărite de luni până vineri, de la ora 10.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

Contractul de vânzare – cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager

Ce presupune încheierea unui contract de vânzare-cumpărare cu clauză de întreținere și uzufruct viager? Care sunt costurile acestui demers legal? ...

„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei au vorbit despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

 

#tvr1