loader
Foto

Galerie foto

A început un nou sezon „Maşini, Teste şi Verdicte”

Costin Giurgea şi Tudor Bratu au adus la TVR 1 şi TVR HD episodul 80. Noul sezon, care a început miercuri, 9 decembrie, vine cu un format uşor modificat şi cu o nouă oră de difuzare: miercuri, ora 23:35 şi în reluare, sâmbătă, la 10:30. Iar pe TVR+, oricând.

 

Maşini, teste şi verdicte

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Continuăm emisiunea cu un format ușor modificat. De acum înainte, în fiecare episod alocăm câteva minute analizei și dezbaterii celor mai importante știri autohtone ale lumii auto. De exemplu, în episodul din 9 decembrie, vorbim despre dorința lui Ion Țiriac de a acoperi toate gropile din țară, despre cum a afectat clienții români scandalul VW Dieselgate sau despre mașinile Tesla care chiar se conduc singure.

Mai departe, continuăm cu testele #giurgeasibratu cu cele mai noi produse auto lansate internațional sau în România. Pentru episodul de miercuri am pregătit materiale cu primul rival pentru BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe, dar și cu prima mașină hibridă Volkswagen disponibilă pe piața auto din România: Golf GTE.

Încheiem episodul 80 cu un material special filmat în Polonia. Denso, ne-a invitat la lansarea bujiei Iridium TT pe un circuit... unde am avut ocazia de a testa primul Ferrari din istoria Mașini, Teste și Verdicte... 360 Modena.

„Pentru edițiile următoare continuăm cu acest format dar am pregătit episoade cu tematică specială. De exemplu, veți vedea Mașini, Teste și Verdicte doar cu prezentări și teste ale celor mai noi cabriolete, apoi mașini sport, continuăm cu ale celor mai noi limuzine disponibile în România și desigur, episoade dedicate în totalitate mașinilor 4x4”, spune Tudor Bratu.

Aventurile cu mașini vor continua să fie în centrul emisiunii și putem să vă spunem că în ultimele luni Tudor şi Costin au filmat aproape 20 de mașini noi din care amintim: Ford Mustang, Mazda MX-5, Audi A4, Hyundai Tucson, Mercedes-Maybach, Porsche 911 facelift, VW e-Golf. Le veți vedea pe toate în testele noastre din săptămânile ce vor urma.

***

Emisiunea nu este despre inginerie și date tehnice. În schimb, vorbește cu pasiune despre mașini extraordinare și cu opinii credibile despre mașini normale, alege cu capul limpede între mașini bune și mașini proaste și, cel mai important, crează povești memorabile. Costin Giurgea și Tudor Bratu, testează de 10 ani cele mai noi mașini.

Pe scurt, echipa emisiunii Mașini, teste și verdicte a plecat de la ideea că mașinile sunt fiarele care ne aduc bucurie sau libertate, dar nu va uita niciodată că „cea mai bună mașină” e, de fapt, un concept relativ la nevoile fiecărui cumpărător.

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1