loader
Foto

Din nou, frumos şi emoţionant

Încă o ediție „De la A la infinit” s-a încheiat.  O emisiune de televiziune este că un copil  -  îl faci că să îl dai lumii.

 

Smaranda Vornicu-Shalit
De la A la... infinit

Un text de Smaranda Vornicu

Încă o ediție „De la A la infinit” s-a încheiat.  O emisiune de televiziune este că un copil  -  îl faci că să îl dai lumii.  Și, fiindcă e vorba despre „copilul” tău, ți se pare, în mod evident, cel mai inteligent, cel mai frumos și cel mai bun.  Însă, că orice părinte responsabil, îi vezi și defectele. Le vezi și încerci să le îndrepți.   Pentru că îți iubești copilul și pentru că vrei că lumea să fie mai bună datorită lui și pentru el.

Ediția din 2 noiembrie a emisiunii noastre a vorbit despre frumusețe.  Au fost alături de noi oameni dragi, pe care îi cunoaștem demult: Delia Budeanu, Dan Nanoveanu, Eugen Dumitru și Sergiu Ionescu.  Au fost femei frumoase, active și inteligente, femei care și-au construit cariere solide în jurul frumuseții exterioare, însă nu doar bazându-se pe ea: Rucsandra Hurezeanu și Silvia Giurca.

Ne-am amintit - cu plăcere, sper - de un serial îndrăgit de foarte mulți, „Linia maritimă Onedin” și de actorul Peter Gilmore, cel care a interpretat rolul principal.  Multora dintre voi le-a plăcut povestea prieteniei dintre Măria și Portugalia, alții au fost interesați de tainele frumuseții orientale, așa cum v-au fost dezvăluite în rubrica Edei Marcus, „Tendinţe”.

Cât despre mine, încerc  cu fiecare emisiune să nu mă mai simt intimidată de complexitatea tehnică a unei astfel de producții și să mă relaxez, bucurându-mă până la capăt de compania unor oameni remarcabili.  Celor care nu percep încă întreagă mea emoție, le spun următoarele: fiind una dintre „mamele” acestui format, sunt încă un strop încordată la gândul întâlnirii sale săptămânale cu voi, telespectatorii.  Pe măsură ce „De la A la infinit” crește și căpăta personalitate, vi-l vom dărui cu toată siguranță că am găsit drumul cel bun către inimile voastre!

În final, o informație: începând de sâmbătă următoare, emisiunea noastră  - mai dinamică și mai diversă că oricând - vă dă întâlnire între 16:00 și 18:00.  Pe săptămâna viitoare, pentru că - așa cum îmi place să spun - o săptămâna bună ÎNCEPE cu „De la A la infinit”!

0:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:00 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1