loader
Foto

Distractis, Voltaj şi Mihai Constantinescu, printre invitaţii Se zice că...

În ediţia din 11 noiembrie s-a vorbit despre noile tendinţe ale modei, despre medicina homeopată şi despre vizitele umanitare ale norvegianului Tom Andreassen în România.

 

FLORINA Constantinescu
Nuami Dinescu
Sonia Argint Ionescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Muzică, distracţie şi informaţii ne-au aşteaptat şi în ediţia din 11 noiembrie. Invitaţi din domenii diferite au păşit, rând pe rând, în platoul găzduit de Nuami, Flori, Sonia şi Ioana, fiecare aducând motive în plus să rămânem în faţa micilor ecrane.

Iar primul astfel de motiv este de la sine înţeles, dacă dezvăluim ce întâlnire ne-au pregătit prezentatoarele emisiunii, chiar la debutul ei: trupa Distractis, ai cărei membri sunt primii invitaţi la Se zice că.... Iar pentru cei care vor să afle care sunt ultimele tendinţe în modă, Ovidiu Buta a venit să vorbească despre vestimentaţia tinerilor, despre uniforme, dar şi despre proiectele sale recente.

„De la capăt” este o piesă dedicată copiilor care cresc singuri în ţară, în timp ce părinţii lor sunt plecaţi peste hotare să muncească. Trupa Voltaj s-a implicat în diferite proiecte de educaţie, susţinând numeroase concerte de colectare de fonduri pentru aceşti copii. Marţi, Călin Goia le-a vorbit telespectatorilor TVR 1 despre aceste proiecte şi despre povestea melodiei „De la capăt”.

Despre homeopatie şi beneficiile acesteia aflaţi tot în ediţia Se zice că... din 11 noiembrie, de la dr. Irina Firuti, medic homeopat. Ea oferă mai multe detalii despre preparatele şi tratamentele homeopate, diferenţa dintre medicina alopată şi cea homeopată sau ce gen de boli se tratează prin homeopatie. Iar dacă tot a venit vorba despre tratamente naturale, Nuami ne-a dezvăluit care este supa minune, ce poate fi până la de 100 de ori mai eficientă decât antibioticele!...

Artist fotograf şi terapeut prin artă, norvegianul Tom Andreassen se află la călătoria umanitară cu numărul 200 în România. Povestea lui, ce fonduri a reuşit să strângă şi cine îl însoţeşte în această călătorie am aflat chiar de la el, marţi după-amiază, la Se zice că... Ocazie cu care Flori ne-a dat mai multe informaţii despre un nou record mondial: trei norvegieni au vizitat 19 ţări în 24 de ore!

„Faţă în faţă cu destinul” s-a aflat, în această ediţie, Mihai Constantinescu. Bucureştiul copilăriei sale, trioul „Marius, Olimpia şi Mihai”, destin, regrete şi showbiz se numără printre subiectele de discuţie ale celor patru amfitrioane cu invitatul lor.

În ediţia anterioară Se zice că..., Anca Dănilă, organizator al evenimentului „Săptămâna PSI”, a vorbit telespectatorilor TVR 1 despre cea de-a şaptea ediţie a acestei manifestări.

***

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS și Android!

12:30 Parlamentul României

Prezintă Radu Rădulescu

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1